Şimdi Ara

Xiaomi mi 11 lite ana konu (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.811
Cevap
46
Favori
134.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet telefon kaynaklı bir problem değil büyük ihtimalle dönüştürücü aparat ile ilgili olabilir ama bilemedim Ben de Araştırmaya devam ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu parmak izi sensorü bi anda calısmamaya basladı yokmu cozumunü bulan

• cicek_7 C kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda da görünmüyorsa servise götürmeniz gerekiyor. Donanımsal bir arıza. Önceki sayfalara bakarsanız birçok kişi aynı sorunu yaşadı, servise götürdüler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PotterWhoLock kullanıcısına yanıt

Cihaz yurt dısı cihazı

• cicek_7 C kullanıcısına yanıt
    O zaman bilemiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Parmak izini geçtim, ben de direkt güç tuşu çalışmamaya başladı. Bir çalışıyor bir çalışmıyor. Basılı tuttuğumda da yeniden başlat ekranı zor çıkıyor. Sanırım donanımsal. Kötü oldu. Garantiye versek kaç gün bekleriz şimdi.

Ekleme: Tuşun üst kısmına basınca olmuyor, altına basınca oluyor. O ufak tık sesi de çıkmıyor üstte. Bakalım ne kadar götürecek böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 4 Şubat 2022; 16:33:8 >
  • Merhaba arkadaşlar, Mi 11 Lite 5G NE ile aranızdayım.

Telefonun inceliğini çok almayan şık kılıf öneriniz var mı? Parmak izi kısmı önemli, bir slikon TPU kılıf aldım parmak izi çok içerde kaldı basamıyorum.

• 1.5 yıl note pro 8 kullandım 4 aylık mi 11 lite ye 8 pro nün şarj i bu telefondan çok iyi gidiyordu batarya kapasiteleri bir birine yakın bu tel amoled artı 8 pro mediatek işlemcili mi11 listenin şarjı da en az 8 pro kadar gider diye düşündüm ama bu telin şarj i çok kötü bence

• Mi11 lite almayı düşünüyorum. Ancak radyo yok dediler. Eski modellerinde yüklü geliyormuş. Bu modellerde yok dediler. Peki telefona proğram veya apk ile yüklenerek internetsiz fm radyo dinleyebilecekmiyiz? Benim için önemli bir durum. Olmuyorsa boşuna almayacağım. Tercübe eden bir arkadaş cevaplaraa sevinirim

• barut78 kullanıcısına yanıt

Yarım saatlik turbo şarj ile bir gün çok rahat gidiyor. Oyun oynuyor musunuz? Belki onun etkisi vardır.

• theVerge T kullanıcısına yanıt

evt oynarım sorun şuki bu telin şarjı bir buçuk yıl kullandığım ips ekranlı mediatek işlemcili telefondan bariz bi sekilde kötü olmasi

• barut78 kullanıcısına yanıt

Telefonun bataryası kötü değil hocam aslında ben 6 aydır kullanıyorum telefonu daima 10 watt şarj cihazı ile şarj ederim. Şuan bataryadan çok memnunum gayet güzel 1 günü çıkartıyor ve 10 saat ekran süresi alıyorum...

Xiaomi mi 11 lite ana konu
    Xiaomi mi 11 lite ana konu

• Bugün itibariyle bende de biranda güç tuşu ve parmak izi sorunu başladı ne saçma iştir ya

• Parmak izi okuyucu problemi 6 GB ramli versiyonlar da var sanırım...

• Parmak izi gsmarenada çok yazılıp tartışılmış. Zannedersem Xiaomi nin bu konudan epey başı ağrıyacak. Bende iki adet 6gb versiyon mevcut. Cihazın henüz bir yamuğunu görmedim ancak ürkütüyor.

• Bildirim ışığı son çıkan modellerde yok, bu sorunu nasıl çözebiliriz ? Ekranı açmadan bildirimleri göremiyoruz zırt pırt ekranda açılmazki ne geldi gitti vs. Masada çalışırken 2 saat telefona bakmadığımız zamanlar oluyor.

Cihazın genel kullanımı için nelere dikkat etmeli hangi menü veya eklentileri aktive etmeliyiz ? Cihazı hediye aldık ilk dakka bildirim sorusu geldi :P

• ibraxi kullanıcısına yanıt

Sürekli açık ekran var hocam. Ekran amoled olduğu için şarj yemez, bildirimler simgeleri de görünür.

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt

Sürekli açık ekran yok,10 saniyelik açık ekran var😁

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Gittikçe bozulmaya başladı çok ilginç. Butonun algıladığı alan küçülmeye başladı :)

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt

Aslında o sürekli açık ekran Xiaomi mi 11 lite ana konu  Ama sürekli açık kalması için geliştirici seçeneklerinden miui optimizasyonunu kapatmanız gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.