Şimdi Ara

Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
22
Favori
57.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Xiaomi Haylou SOLAR LS05 - Detaylı İnceleme

• Daha önce haylou ls01 kullandım yazılım eksiliğinden dolayı kırdım parçalara ayırdım şimdi solardan memnunum

• Arkadaşlar dünden beri saat otomatik açılmayı durdurdu. Kolumu hareket ettirmeme rağmen Bi türlü açılmıyor ayni sorunu yaşayan oldu mu?

• cenkbora kullanıcısına yanıt

Rahatsız etme modu açıksa kolunu kaldırdığında açılmaz.

• 6489426 6 kullanıcısına yanıt

BorazanPower gayet güzel açıklamış. Birkaç detay da ban vereyim:

Hello Haylou da görüntülemeyen Türkçe karakterler yerine görüntülenmesini istediğiniz karakter belirleyebiliyorsunuz. (Ğ yerine G mesela)

İsterseniz mesajların tamamen büyük harfle gösterilmesini ayarlayabiliyorsunuz.

Görüntülenemeyen emojilerin harfler ile görüntülenmesini sağlayabilliyorsunuz (Mesela size 😊 gönderildiyse onu :) olarak gösterebiliyor)

Gelen mesajın veya cevapsız aramanın belirlediğiniz bir süre sonra tekrar hatırlatılması

Telefon bağlantısı yokken gelen bir mesaj veya aramanın telefon bağlandığında saatte gösterilmesi

Gelen çağrı sırasında saatten kapalı telefon simgesine tıklandığında sadece çağrıyı reddetme değil, çağrıyı sessize alma, reddetme ve cevaplama opsiyonlarından birinin seçilebilmesi.

Müzik kontrol tuşlarına başka fonksiyonlar eklenebilmesi (ses kısma açma, feneri açma gibi)

Adımsayar ve nabız istatistiklerinin excel formatında dışarıya aktarılabilmesi

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

• Bizim saatler nasıl Türkçe olucak
  • Hepsiburada'da 205 TL iken almadım. Şimdi 249 olmuş. Geçen hafta 219 falandı sanırım. Bugün 229'a A101'den alacak gibiyim.

Bu saati alıp da cam koruması alanlar memnunlar mı camdan? Gerek var mı 25 TL de cama vermeye?

Saati alırsam saat özelliği için alacağım. Ama kenardaki düğmenin bozulduğundan, içe kaçtığından falan şikayetçi bir kaç kişi.

Günde 10 kere kolumu yıkarım. Kolumu yıkarken su kaçar mı acaba düğmesine su ile birlikte temas ettiğimde ?

• Hakanizm H kullanıcısına yanıt

Ben 6-7 aydır kullanıyorum. Satıcı bana ücretsiz koruma camı göndermişti. Sert olanlardan (bir de film gibi olanı var onu da kordan aldığım yer gönderdi) . Yapıştırdım ve şimdiye kadar bir şikayetim olmadı. Hiç camı bir yere çarpmadığım için birşey diyemiyorum. Ama çok büyük darbe almadıkça kendi camına birşey olacağını sanmıyorum. 25 tl vermeye gerek yok. Düğmeyle ilgili bir sorun yaşamadım, zaten içe kaçması imkansız dışarıdaki kısmı geniş ama delik kısmı dar oradan geçerek içeri kaçamaz düğme. Banyo yaparken saati çıkarıyorum ama elimi/kolumu yıkarken hiç çıkarmam su sıçrıyor falan ama bir sorun olmadı şimdiye kadar.

• Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yıkamayla su kaçmıyor. Ben de sürekli elimi yıkayan biriyim, bir sorun olmadı suyla temasta. Zaten 5 metreye kadar su kaçırmaz olarak geçiyor.

Ekran kolay kolay kırılmaz ama, ben ekran koruyucu aldım sebebi ise ekran cam olduğu için parmakla sıyırırken bir müddet sonra çizilmeye başlayacaktır. Plastik cam karışımı gibi bir ekranı yok maalesef direk cam.

Düğme içe kaçacak gibi durmuyor hiç.

Ben de hepsiburadadan indirimde yakaladım, 150 TL üstü 15 tl indirim verdikleri için de direk camı da almıştım. Saat + ekran koruyucu 210 tl ye gelmişti, kırılma durumu biraz zor ama çizilmesin istiyorsanız alın ekran koruyucu. Dediğim gibi ekran cam, çok da parmakla sağa sola kaydırırsanız bir müddet sonra parmağınız çizmeye başlayacaktır.
  • Hello Haylou uygulamasını yapandan da burada bana öneren hocamdan da Allah razı olsun. 2 gündür ne kesilme hatası alıyorum ne de bağlantı kurma güçlüğü.

Kendi uygulamasında bağlantı bazen kesiliyordu ve telefonu yeninden başlatmadan bağlanmıyordu bundan kurtulmak iyi oldu.
  • Hello haylou uygulamasına yeni eklenen bir özellikle artık özel saat yüzü eklenebiliyor. Ama .bin uzantılı dosya yüklenebiliyor. Bu dosyaları nereden bulabileceğimizi bilen varmı?

• Whatsapp bildirimlerini fotoğraf çeker misiniz

• Aynen WhatsApp bildirimleri çıkıyor hiç bir sıkıntı yok

• Ama haylou solar türkçe yazılımlı olduğu için desteklemiyor.

• Hello Haylou'ya gelen son güncelleme ile özel saat yüzleri yüklenebiliyor, uyumlu olan ancak bunu buldum ve aşağıya ekledim dilerseniz deneyebilirsiniz. Rus bir grup hazırlamış bunu umarım özel arayüzlerin sayısı artar.

.bin dosyası

• Anaskvit912 A kullanıcısına yanıt
    Hocam link atabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.