Şimdi Ara

Xiaomi Galeri Kendiliğinden Oluşan Klasörler YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar dilerim..

    Xiaomi macerasına Mi5S Plus ile başlamıştım, şimdi Mi6 ile devam ediyorum. Mi5S Plus kullanırkende başıma gelen ancak çözemediğim, şuan Mi6 ile de devam eden problemime çözüm arıyorum, umarım yardımcı olabilirsiniz.

    Öncelikle kesinlik Mi hesabına ya da Mi ile ilgili benzeri bir hesaba asla giriş yapmadığımı ve buraya yazmadan önce cihazı fabrika ayarlarına döndürüp en baştan tekrar kurulum yaptığımı belirteyim.

    Soruna gelince:
    Herkesin bildiği üzere Whats App'tan inen dosyalar "Whats App Images" klasörüne/albümüne ya da Facebook'tan inen dosyalar yine galeride "Facebook" klasörü altında stoklanıyor. Yine aynı şekilde Snapseed ile düzenlediğiniz resimleri kaydettiğinizde de "Snapseed" klasörü oluşuyor ve oraya kaydoluyor. Bu durum bende de tabii ki bu şekilde..

    Benim hem Mi5S Plus hemde Mi6'da yaşadığım problem ise örneğin "Whats App Images" klasörünün yanında ek olarak "Whats App Images_25" diye bir klasörün oluşması, ya da "Facebook_59" gibi klasörlerin oluşması ve aynı resmin hem sonradan oluşan "Whats App Images_25" hemde orjinal "Whats App Images" klasöründe bulunması.


    Xiaomi Galeri Kendiliğinden Oluşan Klasörler YARDIM

    Xiaomi Galeri Kendiliğinden Oluşan Klasörler YARDIM

    Resimlerde de göreceğiniz üzere durum bu. Mesela sonradan oluşan klasöre girip çift resim saçmalığını sona erdirmek için sildiğinizde ve orjinal klasöre geri döndüğünüzde ise karşınıza çıkan durum bu:

    Xiaomi Galeri Kendiliğinden Oluşan Klasörler YARDIM

    Bu durum Facebook, Twitter, Download ya da kendim bilgisayarımdan attığım herhangi bir resim ya da sonradan telefon üzerinden kendim açtığım yeni bir resim klasörü içinde olmakta.

    Bu arada Mi Hesap ya da Cloud ile alakalı en ufak bir uygulama ya da birşeye giriş yapmadığımı belirteyim. Düzensizlikten nefret eden biri olarak bu durum canımı çok sıkmakta ve bu klasörlerin neden ve nasıl oluştuğunu ya da nasıl durumu normal hale döndüreceğimi bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Xiaomi Türkiye formunda da yaptığım araştırmaya göre sorunu yaşayan sayısı epey var. Çözebilen yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorunu bende yaşıyorum çok can sıkıcı bi durum gerçekten . galerim çok düzensiz bu yüzden

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.