Rajh kullanıcısına yanıt yok malesef. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone & Samsung &xiaomi & Tecno & infinix
hacoza1 H kullanıcısına yanıt aleykumselam. gelecek ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone & Samsung &xiaomi & Tecno & infinix
Hmm tabi değişik bir bakış açısı hepsi burada n11 gittigidiyor veriyor sizin istediğiniz fiyattan ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone & Samsung &xiaomi & Tecno & infinix
reyes_19 R kullanıcısına yanıt Global yeterli sayıda bulmak zor. direk çinden alınmıyor global versiyonlar.hong hong'tan almak lazım oradada işler biraz karışık. Fiyat konusuna hiç girmeyelim :D 750'den note4x satışım devam edecek b20 li note4 satışım yok olmayacakta.vodafon kullanmassın olur biter ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone & Samsung &xiaomi & Tecno & infinix
reyes_19 R kullanıcısına yanıt Sağolasın ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone & Samsung &xiaomi & Tecno & infinix
Blackberry Smoke kullanıcısına yanıt Tahmine gerek yok 1850 lira ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone & Samsung &xiaomi & Tecno & infinix
m.hüseyin kullanıcısına yanıt 4/64 1700 ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone & Samsung &xiaomi & Tecno & infinix
hosjackal kullanıcısına yanıt Ney bana yansıyacak kardeşim. Benim fiyatım 1700 yansıtacak yansıyanı budur. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone & Samsung &xiaomi & Tecno & infinix
Tam anlatamadim heralde; yeni fiyatlar 200tl ucuzlamis. Siz ucuzlamis modelleri ne zaman geitrirsiniz demek istedim? Suan 1700 ise sonraki partiler 1500 olmasi lazim. Ben de ne zaman olur diye sordum...
hosjackal kullanıcısına yanıt Sizde haklısınız. İndirim için çindeki fiyatların düşmesi gerek. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone & Samsung &xiaomi & Tecno & infinix
İyi bayramlar adaşım. Yakında yine geleceğim. Haberin ola. Adaşımla güven sorunu olan parayı bana yollasın ben alırm.
ramazandeveli kullanıcısına yanıt Eyvallah abi sağolasın ;) dükkan senin ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone & Samsung &xiaomi & Tecno & infinix
msky26 M kullanıcısına yanıt Eskişehir'de elden yok malesef hocam . hızlı tren ile 1.5 saat hocam buyrun gelin ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone & Samsung &xiaomi & Tecno & infinix
1 adet redmi note4x 1 adet redmi 4a tarafımdan alınmıştır gayet ilgili birisi gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz