Şimdi Ara

Xiaomi akıllı elektrikli battaniyesini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi akıllı elektrikli battaniyesini duyurdu
    Uzun yıllardır lokal olarak ısınmanın önemli alternatiflerinden birisi olan elektrikli battaniyeler de artık akıllandı. Mijia Smart Electric Blanket kullanıcıların güvenini düşünürken uzaktan kontrol imkânı da sağlıyor. 

Mijia Smart Electric Blanket özellikleri ve fiyatı

Mijia Smart Electric Blanket modeli tek kişilik ve 1.8x0.8 metre boyutlara sahip. Yumuşak polyester yüzey altına 80W ısıtma ekipmanı yerleştirilmiş. Üçlü kaplama sistemi sıcaklığı korurken riskleri de en aza indiriyor. 

Ayrıca Bkz.Xiaomi giyilebilir cihaz pazarında liderliğe oturdu, rekor büyüme gösterdi

Isıtmanın yanında yüksek sıcaklık ile mite temizliği ve nem alma özellikleri de sunuyor. 8 katmanlı koruma sistemi olan battaniye düşük radyasyon yayılımı sertifikasına sahip. LED ekranlı kendi kumandası haricinde Mijia uygulaması ile farklı ayarlar yapılabiliyor, diğer cihazların rutinine bağlanıyor veya Xiao AI ses asistanı ile kontrol edilebiliyor. Ayrıca akıllı uyku modu gece boyunca daha iyi bir konfor için sıcaklığı otomatik olarak ayarlıyor. Mijia Smart Electric Blanket kitle fonlama süreci sonunda 34$ olarak satışa sunulacak. 

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/10/21/xiaomi-launches-smart-electric-blanket-with-80w-heating-and-voice-controls-for-just-34/

• Üstümüz açılınca da örtüyor mu peki :D

• Şayomi'den seks oyuncakları sektörüne de el atmalarını bekliyorum. Zira ürün duyurmadıkları bir tek o alan kaldı. 😅 Çorba ettiler markayı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Shervin Sharesyoutube
    I Tested the Top 3 Bed Cooling Covers... This is Best!
    https://www.youtube.com/watch?v=3DPuY8sOWSQ

• korozyon kullanıcısına yanıt
    Vaaay ilginçmiş.

paylaşım için teşekkürler.teoride güzel ama pratik gelmedi bana.klima alır geçerim

• 80w çok bence 25w battaniyem tam güçte nerdeyse yakacak kadar ısıtıyor. Yatak ısınınca fişini çekip öyle yatıyorum. Yoksa battaniyemin ürettiği ısı beni rahatsız ediyor. Fiyat olarakta bundan çok ucuz. Siz siz olun benim kullandığım battaniye türünden kullanıyorsanız fişini çekin. Yangın güvenliği açısından da bu önemli bence.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.