Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.426
Cevap
285
Favori
755.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aliel79 kullanıcısına yanıt
    Tplink ue330 modelindeki sıkıntıyı çözebildiniz mi? Bende aldım bu modeli ama Ethernet bağlantısı olmuyor.
  • tahsin1972 T kullanıcısına yanıt
    bende boboymovies (cotomovies) bağlanmıyor bile. Anlamadım, güncelleme den sonra bağlanmalarda da sorun olmaya başladı. Modemi fabrika ayarlarına aldım yine aynı şey. watch hd movies apk da hiç bir şekilde bağlantı kurmuyor..
  • cicero35 C kullanıcısına yanıt
    Yani kaç kere yazdım boşa mı yazıyorum anlamadim ki yeni sürümde sorunlu 2179 dönmen lazım yoksa sorunlar bitmeyecez buraya mesaj atıp duracaksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redd06 kullanıcısına yanıt
    yok haklısın, da diyorum ya tırsıyorum. Android i hiç bilmiyorum. Aleti çöp haline getirmekten dolayı korkuyorum. Bir de aynı sorunlar 2179 da devam ederse na yapacağım? olmazsa yani update yapamazsam alet öylece kalırsa bambaşka ve bomba gibi bir sorun elimde olacak ondan korkuyorum. :)))
  • Redd06 kullanıcısına yanıt
    Bu mesajı yeni görüyorum, kusura bakma.. Tamam bu akşam ya da yarın gündüz iş yerine getireceğim, ve cesaretimi toplayıp deneyeceğim. Umarım sorunsuz olur..
  • android6 dayım.kumanda çoğu zaman eşleşme hatası veriyor.onun dışında çok memnunum.macera arayıp versiyon yükseltmek yerine çinden mx3 kumanda siparişi verdim.
  • Sonunda ben de güncelledim (6.0 - 8.0). Harici depolamaya yazama-ma durumu devam ediyor gördüğüm kadarıyla.

    Bize mantıksız gelen bu durumun bir mantığı var demek !

    Bir süredir ilgilenmiyorum. Yeni bir çözümü var mı acaba ?
  • cicero35 C kullanıcısına yanıt
    2179 a gecis yapin hocam sorun kalmayacak zaten yine update gelecek banada geldi ben yuklemedim 2179 dan baskasi yuklenmez bu cihaza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam en sonun da benim cihazda çaktı malesef netflix başa dönüyor donuyor. hiç olmayan durumlar. son update den sonra oldu dün yükledim. nasıl yapcaz şimdi ?
  • Merhaba arkadaşlar stremio gibi uygulamalardan film izlerken arka sesler (çatışmalar , aksiyonlu sahneler) yüksek fakat konuşma yerleri kısık geliyor bunu nasıl düzeltebiliriz bilen var mıdır ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün güncelledim hiç bir sıkıntı yok şuanda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cicero35 C kullanıcısına yanıt
    Bu program play storeda var mı?
  • Redd06 kullanıcısına yanıt
    Hocam onu da denedim.gene aynı.youtube izlenmio.kablosuz kopuyor.adamlar resmen çöp yaptı cihazları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fireattack kullanıcısına yanıt
    2179 da sorun yasamadim hic internet sorunu olabilir sizde sadece youtube da mi sorun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redd06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dün akşam eve gittim. son bir gayret downgrade den önce modemi sıfırladım. Bir baktım ki ses komut geldi ve çalışıyor. Sevinç inanılmazdı. Sanki xiaomi yi ben tekrar keşfetmiş gibi oldum. Ayarları yaptım modem kablosuz adını değiştirdim. Cihazı kapatıp açtım ses komut yine gitti. Bendeki hüsran inanılmaz. Diyeceksin ki ne yapacaksın sesli komutu eyvallah doğrudur ama işte bende ki de takıntı. Sonrasında downgrade için gerekli girişimleri yaptım tamam 2179 a bir kaç defa hata vermesine rağmen aldım ama sorun kısmı burada yine aynı sorun olmaya başladı. Bu sefer kabahati benim modem ya da 5 G bağlantısında bulmaya başladım. Hız testi yapıyorum hız sorunsuz çıkıyor. 100 mbt internet var 100 ü görüyorum. 2.4 e aldığımda bazen yeniden çalışmaya başlıyor vs vs. Yani sonuç olarak sanırım benim modem den kaynaklanan bir sorun. Tüm bunlar eski sürüm de çalışırken modem den olabileceğini hiç düşünmemiş bütün kabahati xiaomi ye atmıştım. Huwaei hg255 modem kullanıyorum. Akşam arıza kaydı da oluşturdum gelip bakacaklar. Ama nerede hata yaptığımı anlamıyorum. ISS adında mı şifreleme demi? bilemiyorum ayarlar kısaca şöyle

    Kablosuz ağ adı : DED
    şifreleme WPA/WPA22 PSK
    Mod AES


    Cihazı cep telefonunu modem olarak kullanıp bağladığım da bu sorunların hiç biri olmuyor.Fikirleriniz nedir?




  • yeni apk larda problem yok, açıyor. eski apk ya güncelleme geldimi açmıyor. bence ön bellleği silmiyor, oradaki bilgiler eski güncellemenin yenilenmesini engeliyor olabilir. ön belleği silemedim. bence cihazı sıfırlarsak problem ortadan kalkar. ama yeniden yüklemek zor geldiği için bunuda yapamıyorum. bir öneri---live net tv kesin yükleyin derim. çok iyi..
  • İşte en son o kaldı, yani 2179 a aldıktan sonra fabrika ayarlarına geri almak, ama tekrar olacak diye endişe ediyorum. Tek tek bütün programları kur olmadı tekrar format at ayar yap vs vvs vs, ya hu ne güncellemeymiş cumartesi akşamından beri..

    Ama mesela diyrum ya hepsinde sorun yok, bazı sitelerde güldür güldür bazı sitelerde çalışmıyor
  • tahsin1972 T kullanıcısına yanıt
    Ön belleği silmenin yolu sadece fabrika ayarı mı? yoksa o recovery menüsünden vs bir işlem mi?
  • uğraştım ama yapamadım. tam olarak sorun ondan mı onuda bilmiyorum, thop tv ve tvtap ta sıkıntı çıktı. diğerleri çalışıyo zaten. çok önemsemedim. redbox ve livenet yetiyo zaten bir de ip tv var zaten. çok önemsemedim yani. olanla la yetiniyorum...telegramda paylaşmak güzeldir sayfası var. takip edin işi bilen insanlar var...
  • arkadaslar sifir ayarinda turkiyeden global versiyon garantili olarak aldigim mi boxumu 360 tlye satiyorum.ilgilenenler msj atabilir.slmlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.