Şimdi Ara

Xiaomi 20000mAh Pro 3 - 45W Powerbank -- Type-C Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu powerbank ten aldım. Şöyle bir sorun yaşıyorum.

    Type-C to Type-C kablo ile telefonu şarj etmek istediğimde telefon ekranında şarj oluyor yazıyor, 1 saniye sonra sönüyor, 1 saniye sonra tekrar yanıyor ve tekrar sönüyor, böyle kısır döngü şeklinde devam ediyor. Aynı şekilde Powerbank inde ışıkları bir yanıyor şarj eder gibi, sonra sönüyor.. Samsung'un orjinal 45W adaptörü ile gelen kabloyu + yine Samsung'un orjinal 25w adaptörü ile gelen kabloyla deniyorum ikisiyle de aynı. Note 9, S20 Ultra ve S10 Lite ile denedim hepsinde aynı şeyi yaptı.

    Bu powerbank arızalı mıdır? Kablo mu seçiyor yoksa var mı fikri olan? Boş yere kablo masrafı yapmayayım diye bir sorayım istedim belki yaşayan vardır.

    Not: Usb portlarında böyle bir problem yok, onunla normal şarj ediyor ama hızlı şarjı tam olarak kullanabilmem için type-c nin çalışması gerekli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 20 Ağustos 2020; 1:2:59 >



  • Merhaba,



    Aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi?

  • ayni sorun bende de olustu. type c girisinde problem oluyor sadece digerlerinde problem yok. hatta type c cikisinda iphone sarj ediyorken macbookumu sarj etmiyor 1sn geliyor sarj sonra gidiyor. Ben usb power delivery ile ilgili bir problem oldugunu dusunuyorum ama cozumu bulamadim bende bulan varsa ogrenmek isterim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.