Şimdi Ara

Xiaomi 15T Pro ilk kez canlı olarak görüntülendi: İşte tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi 15T Pro ilk kez canlı olarak görüntülendi: İşte tasarımı
    Xiaomi 15T serisi, Eylül ayında küresel olarak tanıtılacak. Son sızıntılar, Xiaomi 15T ve 15T Pro’nun Redmi K80 serisindeki kardeşlerinden farklı bir tasarıma sahip olacağını gösteriyordu, yeni bilgiler ışığında bu iddia doğru gibi görünüyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 16 Pro Mini, 6.300 mAh batarya ile gelecek: İşte beklenen özellikler

Xiaomi 15T Pro tasarımı

Xiaomi 15T modelleri, Redmi K80 serisine kıyasla farklı bir arka tasarıma sahip olacak. Redmi telefonlardaki yuvarlak kamera modülü yerine Xiaomi 15T ikilisi, geçen yılki Xiaomi 14T'nin aksine daha yumuşak kenarlara sahip olsa da daha kare bir modül kullanıyor gibi görünüyor.

Xiaomi 15T Pro özellikleri (beklenen)

Xiaomi 15T Pro, MediaTek Dimensity 9400+ işlemci ile güçlendirilecek ve 50 MP ana kamera, 13 MP ultra geniş açılı kamera, 50 MP 5x zoom lens ve 90W kablolu şarj özelliğine sahip olacak. Düz Xiaomi 15T modeli ise Dimensity 8400 işlemci, 50 MP ana kamera, 13 MP ultra geniş açılı kamera, 50 MP telefoto kamera ve 67W şarj özelliğine sahip olacak. Her iki telefon da 5500 mAh bataryaya sahip olacak. Ayrıca her iki modelde de 32 MP selfie kamerası bulunacak.

Xiaomi 15T fiyatı (beklenen)

Xiaomi 15T modelinin yalnızca 12GB RAM 256GB depolamayla gelmesi ve fiyatının 649 euro olması bekleniyor. Xiaomi 15T Pro’nun 12GB RAM 128GB ve 256GB depolama seçeneğiyle satışa sunulacağı söyleniyor. 128GB’lık model 799 euro, 256GB’lık model 899 euro olarak fiyatlandırılabilir.

Kaynak:https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-15T-and-Xiaomi-15T-Pro-seemingly-leak-in-full-ahead-of-launch.1095285.0.html

• Ee bu bildiğin xiaomi 14t pro o yüzden

Xiaomi 15T Pro ilk kez canlı olarak görüntülendi: İşte tasarımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaaoooww görülmemiş bir tasarım 🤪

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi 14T Pro'nun 128 GB'lık modeli hiç çıkmamıştı, neden tekrar 128'e döndüler? 512 GB'lık modelinin olmaması büyük eksiklik.
    Applelaştınız iyice. Minimum 256 GB standart olmalı artık orta ve üst segment telefonlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 25 Ağustos 2025; 14:01:29 >
  • 128 GB hafıza nedir ya? Geriye gidiş var burada 14T Pro' da 256 dan başlıyordu 128 GB çabuk dolar hatta bazen yeri geliyor 256 bile yetmeyebiliyor 256 giriş olmalı 128 tarihin tozlu sayfalarını almalı artık

• Ben bu haberin gerçek olacağına inanmıyorum.Çinli firmalar 128 gb depolamayı telefonlarından kaldıralı çok oldu.Xiaomi neden şimdi geri dönsün ki.Bence verilen bilgiler yanlış.

• 13T pro kullanıyorum. Geçmeye değer bir özellik yok. Hatta kablolu şarj hızı düşmüş.

13T pro da 120w hızlı şarj var.
    2 gündür 33w ile telefonu şarj ediyorum kafayı yiyecem. Çok yavaş şarj ediyor. (şarjımi başka yerde unutum)

Şuan telefon alınacaksa hızlı şarj önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık tasarımlar hep kendini tekrar ediyor. Çok ufak değişiklikler oluyor.

• Samsunga bakıyosun aynı iphoneye bakıyosun aynı xiaomiye bakıyosun aynı en ufak gelişme yok

• bunlarda ön kamera yoktu ozamanlar güzeldi son 3-5 modeldir var herhalde ben geride kaldım çok

• Son 3 telefon 12t ve 13 t pro olan biri için 14 T pro mu değiştirmem için bir cazibe görmüyorum ki 9090 watt komedi gibi..

• Bende redmi note 12 pro var.Gumceleme olarak Sadece güvenlik yamaları geliyor. Android 13 le gelmişti halen aynı.Bu telefon hiç güncelleme almıyor.Bir daha redmi türü telefon almam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.