< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 26 Haziran 2025; 12:11:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] (39. sayfa)
-
-
Emeğin için teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kamera önemliyse düz 15
Kamera o kadar da önemli değil diyorsanız f7 ultra
Kamera nadir kullanırım, fiyat da uygun olsun derseniz f7 pro
iPhone.dan kopyalama sadece kablo ilemi oluyor WhatsApp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ naver say never -
Arkadaşlar mi 15 ve 15 ultra arasında kararsız kaldım. Oyun oynamıyorum, telefonun işlemcisine binecek herhangi bir işlemim de yok, yani performans konusunda 15 de fazlasıyla beklentimi karşılar. Mevcut telefonum redmi note 10 pro, bu bile hala fazlasıyla iyi yani öyle düşünün. Aynı zamanda ekran biraz daha küçülürse daha iyi olur gibi, yazın şortla gezerken bazen oturunca cebinden düşüyor büyük telefon. Yani tüm bu açılardan bakınca mi 15 zaten öncelikli tercih gibi ama kamera konusunda kıyaslamalarda hep ultra model kullanılmış, onun kamerasının ne kadar iyi olduğu vurgulanmış. Benim için kamera da çok önemli, çocuklarım büyürken çektiğim fotoğraflar ve videolar kusursuz olsun istiyorum, bunların hepsi ileriye anı olarak kalacak güzel detaylar. Benim sorum acaba mi15 kamerası da beklentimi karşılar mı, sırf kamera farkı için(yani bana hitap eden yönüyle, dediğim gibi işlemci vs çok yükleniyorum zati telefona) 12 bin fark vermeye sizce gerek var mı? Çok ikilemde kaldım, yarın sabaha kadar karar vermem lazım fikirleriniz önemli. Şimdiden teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
15 sana Ultra'yı aratmayacak. 15 al, keyfine bak. Kompakt telefon 6.3. Belli bir süre sonra özellik değil, rahatlık arıyorsun; tuğla gibi telefon taşımanın anlamı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 14 Nisan 2025; 22:50:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır kablosuz da oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Kesinlikle Mi 15 yeterli çocuklara 60x zoom yapmayacaksınız😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Mi15 kullanan birisi olarak iPhone 15 promaxtan geçtim çok memnunum sizide memnun edicegine eminim zaten artık üst modeller arasında öyle çok fark kalmadı kamera konusunda günlük işlerinizi fazlasıyla halleder ve fotoğraf konusunda üzmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Hocam bulamadım.nasil olduğunu belirtirmisin ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ naver say never -
Benimde tercihim mi 15 olurdu. Çünkü düz 15'de gayet yeterli ve düzgün resimler çekiyor. Çok çok ufak farklara tercihlerinize göre ultra almanıza gerek yok. Xiaomi 15 modelide gayet işinizi uzuuuun yıllar mükemmelikle görür.
_____________________________ M. -
-
bu bataryayı avrupaya verirler mi bilemedim, benim çok bir beklentim yok 6.000mAh'e yaklaşır ama 7.000 veremeyebilirler.
_____________________________ M. -
bunlardan bi cacık olmaz, yine çin'e 7000mah, avrupaya 5800 mah gönderir bir de ekranı ltpo yapmaz ,reklam cart curt arka plan uygulamaları derken yalan eder ekran süresini
Bloatware yapıldı mı hiçbir şey olmaz.
Merhaba xiaomi 90 watt sarj aleti lazım elinde olan var mı İstanbul Anadolu yakası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam premium telefon üretiyor, hâlâ uygulamalarımda reklam göstereceğim diye diretiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu arkadaşın yazdıklarını deneyen oldu mu. Mesajı yazan arkadaş bu işlemleri yapma konusunda deneyimlidir rahatlıkla yapabiliyordur zaten de, burada mesajı görünce denilenleri yapıp sorunsuz sıkıntısız tamamlayabilen birisi olduysa ben de telefon gelince deneyeceğim o yüzden soruyorum :)
_____________________________ -
Deneyen oldumu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ naver say never
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
![XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fae%2f77%2f97%2fae7797742e80a368589e0d4030148581.jpeg&t=161139439&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt