Şimdi Ara

Xiaomi 14 Pro'nun render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi 14 Pro'nun render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı
    Akıllı telefon pazarının iddialı oyuncularından Xiaomi, Xiaomi 14, 14 Pro ve 14 Ultra modellerinden oluşacak Xiaomi 14 serisi için hazırlıklara başladı. Öyle ki yeni nesil telefonların bu yılın sonlarında tanıtılacağı söyleniyor. Bu bağlamda heyecanlı bekleyiş sürerken, Xiaomi 14 Pro'nun tasarımını gösteren yeni görüntüler ortaya çıktı. 



    Xiaomi 14 Pro'nun tasarımı sızdı



    Bilmeyenler için geçtiğimiz haftalarda sızdırılan şema görüntüleri, Xiaomi 14 ve 14 Pro'nun daha ince ekran çerçevelerine ek olarak daha büyük kamera sensörlere sahip olacağını bizlere gösterdi. Bugünki sızıntıda Xiaomi 13 Pro'ya kıyasla daha rafine bir tasarım yer alıyor. Öyle ki cihazın ön yüzünde neredeyse çerçevesiz dört taraftan kavisli bir ekran tercih edilmiş. 



    Xiaomi 14 Pro'nun render görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı
    Xiaomi14 Pro'nun üst çerçevesinde hoparlör, IR blaster ve gürültü önleyici mikrofon gibi bileşenler için ek çıkışlara yer verilmiş. Çerçevenin altında ise, hoparlör ızgarası, ana mikrofon ve bir USB-C bağlantı noktası bulunuyor. SIM yuvası görsellerde görünmüyor ancak büyük ihtimalle alt tarafa yerleştirilmiş durumda. Sağ bölümde ise ses ve güç tuşları konumlandırılmış.



    Xiaomi 14 Pro beklenen özellikler



    Mevcut raporlara göre Xiaomi 14 Pro, ön yüzünde 2K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan CrystalRes AMOLED ekrana sahip olacak. Bu ekrana ise, 24GB'A kadar LPDDR5x RAM ve 1TB'a kadar UFS 4.0 depolama ile eşleştirilen Snapdragon 8 Gen 3 platformu eşlik edecek. Ek olarak yakın zamanlı 3C listesi, cihazın 120W hızlı şarj desteğine sahip olacağını doğruladı. Pil bölümünde ise kuvvetle muhtemel 5.000mAh kapasite ile karşılaşacağız. 



    Ayrıca Bkz.Xiaomi 13T ve 13T Pro tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri



    Xiaomi 14 Pro'nun uydu bağlantısını desteklemesi ve MIUI 15 tabanlı Android 14'ü çalıştırması bekleniyor. Arka bölümde ise, Leica imzalı dörtlü bir sensör kurulumu yer alacak. Xiaomi 14 serisinin Kasım ayının ilk veya ikinci haftasında tanıtılması bekleniyor. Dolayısıyla önümüzdeki haftalarda daha fazla detayın paylaşılacağını söyleyebiliriz. 




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/09/27/xiaomi-14-pro-design-revealed-by-case-images-120w-fast-charging-revealed-via-3c-certification/







  • Kılıf görsellerini telefon diye paylaşmanız harika olmuş

  • 13 serisi yeni tanıtıldı, bu nedir hemen 14.. bu işe bir dur demeleri lazım.. yeni telefonlar senede 2 defa değil 2 senede bir çıkmalı.. işin suyu çıkıyor böyle

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • madprospar M kullanıcısına yanıt
    Ne yenisi 1 sene oluyor sen yeni tanıyon galiba.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    13T Pro yeni tanıtıldi onunla karıştırıyor olabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Aynen ben ultra ile karıştırdı diye düşünmüştüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • madprospar M kullanıcısına yanıt
    6 ayda bir telefon çıkarıyor xioami ben takip edemiyorum artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kılıf kamerayı içine almıyor Xiaomi modellerinde, kameranın yanında son buluyor, onun kamera olduğuna emin olabilirsin

  • 13T serisi ayrı. 14 le aynı kefeye koymayın artık

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.