Şimdi Ara

Xiaomi 14 Lite resmen doğrulandı: İşte beklenen özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi 14 Lite resmen doğrulandı: İşte beklenen özellikler
    Bildiğiniz gibi Xiaomi, yakın tarihte düzenlenen etkinlikte Xiaomi 14, 14 Pro ve 14 Ultra amiral gemilerini duyurmuş, serinin uygun fiyatlı Lite modelini ise pas geçmişti. Bugün ise serinin küçük kardeşi Xiaomi 14 Lite hakkında bazı yeni bilgiler ortaya çıktı. Uzun süredir gümdemde olan model, resmen doğrulandı.



    Xiaomi 14 Lite resmen doğrulandı



    Yukarıda da belirttiğimiz gibi Xiaomi 14 Lite modelinin, MWC 2024'te kapsamında Xiaomi 14 serisine eşlik etmesi bekleniyordu. Ancak bu olmadı. Geçtiğimiz saatlerde ise, BIS sertifikasyon sitesinde ''24053PY09I'' model numaralı yeni bir cihaz ortaya çıktı. Kıyaslamak adına, bunun daha önce Xiaomi Civi 4 için doğrulanan ''24053PY09C'' model numarasıyla benzer olduğunu hatırlatalım. 



    Hatırlayanlar olacaktır, Xiaomi Civi 2 daha önce Xiaomi 13 Lite adıyla küresel pazara çıkmıştı. Burada karşımıza çıkan C ve I harfleri ise, cihazın küresel ve Çin sürümlerini temsil ediyor. Bu doğrultuda Xiaomi 14 Lite modelinin yeniden markalanmış Xiaomi 14 Lite olması muhtemel.



    Xiaomi 14 Lite özellikler (beklenen)



    Özellikler söz konusu olduğunda Xiaomi Civi 4, 1.5K çözünürlüğe, 120Hz yenileme hızına ve LED flaşlı çift ön kameraya sahip kavisli OLED ekrana sahip olacak. Arka tarafta ise OIS destekli Lecia tasarımı ve 50MP ana kameranın yer alması bekleniyor. Ayrıca 90W hızlı şarj özelliğine sahip 5.000mAh pil barındıracak.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Mix Fold 4’ün kilit özellikleri ortaya çıktı



    Ayrıca Xiaomi, Civi serisinde ön kameraya odaklandığı için Civi 4’te ön kamera noktasında önemli geliştirmeler görmeyi bekliyoruz. Kaputun altında ise, muhtemel olarak Snapdragon 7 Gen 3 yer alacak. 




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/03/14/purported-xiaomi-14-lite-reportedly-certified-by-indias-bis-likely-to-launch-soon/







  • quote:

    Bu doğrultuda Xiaomi 14 Lite modelinin yeniden markalanmış Xiaomi 14 Lite olması muhtemel.


    Yazım hatası olmuş, Civi 4 olacaktı.

    Umarım Lite 11 gibi cismen de lite olabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hadi bakalım. Daha neler gelecek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.