Şimdi Ara

Xiaomi 12 Lite (taoyao) ★ ANA KONU ★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
16
Favori
24.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hiboz H kullanıcısına yanıt

    bende grenpa çıkmadı hocam ya evofone kağıthane yazıyor garanti belgesınde ama web sıtesınde genpa kadıköyü de yazmış ondan sordum. Mecbur kargo yapcaz o zaman heralde sabah bir arayayım yine genpa da bakıyorsa elden götürürüm artık. Teşekkürler.

  • AOD özelliği ekranda sürekli açık kaliyormu,yoksa 10 sn.sonra kayboluyormu?deneyen varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt

    Her iki seçenek de mevcut. Belirli saatlerde açılsın diye ayar da var.


    Xiaomi 12 Lite (taoyao) ★ ANA KONU ★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiboz -- 3 Ocak 2023; 9:51:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün telefonu değişim veya iade talebiyle garantiye götürdüm. 1,5 hafta sonra anca belli olurmuş.

  • yildirimweb Y kullanıcısına yanıt
    Telefonu dün teslim aldım bende böyle görünmüyor hocam sizin telefonda bir problem olabilir. Umarım değişim kararı çıkar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • telefonu verdik daha bir haber yok bakalım bu hafta çıkar insallah değişim kararı

  • 10 gün olacak hala garantiden bir haber yok. Bir daa asla evofone garantili bir şey almam. Admalar bozuk telefon satıyor üstüne bir de 20 gün yasal süre var diyor. Ulan ben mi bozdum da garantiye yolladım telefonu bozuk satan sizsiniz lanet olsun valla kimseye de evofone garantili cihaz almasını tavsiye etmem satıcı adında mi store yazıyordu xiaomi nin kendisi heralde dedik meğerse bunlarınmış.

  • yildirimweb Y kullanıcısına yanıt

    Maalesef Evofone Xiaomi'nin Türkiyedeki resmi iş ortağı. Yani Türkiye'deki en üst Xiaomi yetkilisi şu anda Evofone. 4 tane de resmi, yetkili garanti firması var. Xiaomi Türkiye garantili satılan firmalara şu garanti servisleri bakıyor: Genpa, OUNO, Evofone ,Mieko


    Bu 4 servis de resmi, anlaşmalı, yetkili servistir. Genpa hariç diğerlerini bilmiyorum ama Evofonu biliyorum. Rezil bir firmadır. Bundan 7 sene evvel mi5 sahibi iken adını çok duydum. Forumlarda çok konuştuk. İstandul'daki sıradan bir telefon satıcısı iken nasıl becerdilerse Xiaomi Türkiye resmi dağıtımcısı oldular.

  • Teknik servisten sorguladığımda cihazda belirtilen arıza görüldü doa /iade işlemine uygundur doa/iade işlemi sağlanacaktırdiye not düşülmüş servis tarafından. Süreç hakkında bilgisi olan var mı acaba? N11 den almıştım ben ürünü mi store satıcısından iadeyi ondan mı alıcaz ya da değişimi olar mı yapacak yoksa teknik servisemi gitmemiz gerekiyor nasıl oluyor daha önce benzr bir olay başına gelen oldu mu?

  • hiboz H kullanıcısına yanıt

    Hocam memnun musunuz şu an telefondan? İade kararı çıktı ama yine aynı telefonu alsam mı acaba kronik bir sorun değildir heralde başkalarında çıkmadığına göre

  • yildirimweb Y kullanıcısına yanıt

    Sizin şansınıza bozuk telefon denk gelmiş. Hızlı şarjı ve ekran kalitesi çok iyi. Bootloader kilidini açtım. Eu rom kurdum. Görüşme kaydedici çalışıyor. Fuzuli, işime yaramayan sistem uygulamalarını sildim. Oyun oynamadığım için oyun performansını bilmiyorum. Her insanın ihtiyaçları farklıdır. Siz telefonu nasıl ve ne amaçla kullanıyorsunuz bilmiyorum o yüzden sizi memnun eder mi bilemem. Sonuç olarak ben ziyadesiyle memnunum.

    Yine n11 den ve mi store'dan almak zorundasınız diye bliyorum. Eğer aynı telefonu almaya karar verirseniz bu sefer farklı renk alabilirsiniz. Belki garanti firması farklı olur. Bendeki yeşil ve genpa garantili.

  • hiboz H kullanıcısına yanıt

    ois olmamasının eksikliğini hissediyor musunuz? ben de a33 5g den buna geçmeyi düşünüyorum özellikle ultra hızlı şarjı için..

  • skynet kullanıcısına yanıt

    Çektiği videoları beğeniyorum. Eis yeterli geliyor bence. Önceki telefonumda ois vardı ama bi artısını görmedim. Tabi beklentiler farklı olabilir. YouTube dan karşılaştırma videoları izleyebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar Mi12 lite 256gb olanını sıfır almaya karar verdim siz kullananlar olarak tavsiye edermisiniz kronik sorunu varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar kronik bir sorun duymadım. Fiyatı biraz daha düşse kesinlikle alınır. Ama düşeceğe pek benzemiyor. Önceki mesajlara da bakın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aldım Xiaomi 12 Lite, mi A3 kullanıyordum, 4K video editlemek çıktı almak tam bi işkenceydi.

    Snapdragon 778G'nin performansı çok iyi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce kargoyla geldi akşama kurulumunu yapacağım 😁 12.199 tl ye aldım iPhone 6s plustan geçiyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • skynet kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bende a33 5 g ile xiaomi 12 lite arasındayım siz a33 den neden geçiyorsunuz eksileri mi telefonun çok kararsızım o mu bumu yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alp238 kullanıcısına yanıt

    birincisi şarj yavaş neredeyse 1 buçuk saati buluyor tam dolumu. bir de samsung a33'e aod özelliği vermiyor inatla ve ben de gıcık oldum işin açıkcası samsunga

  • çok fazla bildirim geliyor valla saçma sapan arayüzün bazı özellikleri iyi iken bazı özellikler ise gereksiz yığın oluşturuyo sisteme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.