Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.884
Cevap
58
Favori
136.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj konusunda cihaz oldukça başarılı bence. Kendime aldım arkadaşıma aldırdım yakın zamanda da kardeşime aldık. Biri kayıtlı yurt içi cihaz diğer ikisi yurt dışı cihaz. Hepsi şarjından memnun. Dediğim gibi günde en az bir saat pubg oynadığım halde 7 saat üzeri ekran süresi veriyor oyunu abartmasam 8 saat üzeri veriyor. Oyunu çok abartırsam 5-6 saat ekran süresi aldığım da oldu. Her türlü günü çıkarıp ertesi günü şarj istiyor yani. Tasarruf yapayım desen 9-10 saat ekran süresi verir bu cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=W0h3na5W5_I&feature=youtu.be

Videoyu izlerseniz mi 11t sürekli oyun oynarken üstelik 120 hz ekran açıkken 8 saat ekran süresi veriyor ve snapdragon işlemcili x3 pro dan oldukça iyi durumda şarj konusunda.

• Bu arada Gcam kullanmak isteyen varsa bizim cihazda çalışan Gcam linki bırakıyorum denendi onaylandı sorunsuz çalışıyor.

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-shamim/f/dl13/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 23 Mayıs 2022; 13:39:54 >
  • Hocam ne gibi ekstra artıları var acaba siz kullanıyorsanız eğer biraz bahseder misiniz ?

• Merhabalar 11t alarak aranıza katıldım fakat bir sorunum var Huawei freebuds 4i kulaklığımi cihaza bağladım fakat arama yaparken her seferinde seçmem gerekiyor. Acaba otomatik kulaklık takılıyken kendisi algılayıp kulaklığa gecemiyor mu yardımınıza ihtiyacım var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FallenDemon kullanıcısına yanıt
    Ortama göre değişir ama bence renkleri daha orjinal veriyor gece çekimi bir tık daha iyi olabilir ve portre fotoğraflarda alakasız yerleri blur yapmıyor stock kameraya göre.

• Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

Şarj sorunu yaşayan arkadaşlara cevap olsun. Wifi kullanımı yok sadece mobil veri 4.5G de 9 saate yakın ekran süresi + 2 saate yakın sesli görüşme yaptım ekran kapalı olduğundan ekran süresine dahil olmuyor o. 1 buçuk saat civarı pubg + instagram + YouTube + chrome + whatsap bu şekilde kullanıldı. Ekran parlaklığı otomatikte ve 120 hz kapalı.

• Herkese merhaba arkadaşlar;

Çeşitli forumlarda paylaşım yapmayı seven biri olarak yaklaşık 10 gün önce ekran süresi hakkında bir paylaşımda bulunmuştum. Bugün için tekrar ekran süresi hakkında ve pil performansı hakkında bir paylaşımda daha bulunmak istiyorum.

10 gün önce paylaşımda bulunduğum ekran süresini uyguladığım hard reset sonrası almıştım. Şimdi ki ise 10 gün sonraki durumu hard reset sonrasında ek olarak debloat işlemi yapılmış halidir yani gereksiz uygulamaların ve servislerin kaldırılmış haliyle.

Parlaklık %30-35 seviyesinde
    Otomatik senkronizasyon ve konum kapalı
    Koyu tema sürekli aktif
    120 Hz ekran sürekli aktif
    Gereksiz reklam servisleri ve uygulamalar devre dışı
    Wifi ve Bluetooth sürekli açık sadece gece bekleme süresinde uçak moduna alıyorum.
    (Bluetooth mi band 6 ve redmi buds pro 3 kullanımından kaynaklıdır.)
    Okuma modu sürekli aktif

Müsait olduğum bir zaman diliminde 60 Hz ekran  denemesi yaparak paylaşmak istiyorum.

Şahsi fikrim ise iyi bir ekran süresi aldığımı düşünüyorum fakat yine de çeşitli forumlarda aynı modele ait pil performansı ve ekran sürelerini de alacağını tahmin ediyorum ve yorumlarınızı bekliyorum...

İyi forumlar dilerim...
    Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

Gayet güzel bir ekran süresi almışsınız. Benimkiyle benzer aslında ama ben 60 hz kullanıyorum genelde. Ama günde 1 buçuk saat kadar pubg oynarım extra olarak ve yaklaşık 2 saat kadar telefon görüşmesi yaparım. Telefon görüşmesi sırasında ekran kapalı olduğu için ekran süresine dahil olmuyor, pubg de malum çok şarj götürüyor.

Hangi gereksiz servis ve uygulamaları kaldırdığınızı da yazarsanız yapmak isteyen arkadaşlara referans olur.

• Tabi hocam paylaşayım müsait olduğum da. Oyun oynamıyorum genelde çok nadir oynarım 1 2 tane ufak oyunlardan yüklü ancak oyunda dahil olsa bu süreleri alamam yine herhalde hocam 120 Hz de özellikle.

• Arkadaşlar 11t nin üzerine bir miktar ücret vererek Galaxy note 10 plus alma imkanım doğdu. Kalem lazım oluyor bazen ancak 120 hz ve 67 watt şarjdan inanılmaz memnunum ne dersiniz

• Merhaba arkadaşlar. Samsung s10 lite var ben de iki senedir. Klasik samsung 2 sene dolunca teklemeye garip garip arızalar vermeye başladı. Sizce mantıklı bir seçenek midir s10 litedan 11t ye geçmek? Memnun musunuz telefondan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abzeghia A kullanıcısına yanıt
    Hocam ona siz karar vereceksiniz iki cihazın da özellikleri ortada hangisi size hitap ediyorsa onu tercih edin ben olsaydım 11t de kalırdım hızlı şarj ve ekran performansı benim için kalemden daha değerli olurdu.

• bandaleros kullanıcısına yanıt
    Telefondan gayet memnunum hızlı şarjı ekran kalitesi hızı stabililitesi gayet güzel yalnızca kamerası daha iyi olabilirdi her cihazda bir şeyi kırpıyorlar bunda da kamerayı düşük tutmuşlar imkan varsa pro sürümünü alın kamerası bariz daha iyi ama kameraya çok takılmam derseniz sıkıntı yok kamerası kötü de değil ama daha iyi olmalıydı sadece.

120 hz olayı bence çok gerekli değil normal kullanımda çok da hissettirmiyor sadece oyunda yüksek fps almak isterken açıyorum ben. Pubg 90 fps oynamak için 120 hz açmak gerekiyor.

• Arkadaşlar Mı 11T yurtdışı sıfır cihaz arıyorum. En uygun nerede bulurum? (Güvenilir satıcı)

• granma79 kullanıcısına yanıt
    Sarı siteden size yakın yerlere bakıp elden almanızı tavsiye ederim. Ücra telefoncularda da oluyor el altından alıp satıyorlar.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Bugün Nusaybin'de güvendiğim bir satıcıdan yurtdışı, özellikle IMEI atılmamış cihazı 5445 TL'ye aldım. (8/128).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granma79 -- 27 Mayıs 2022; 18:31:0 >
  • Yurtdışı cihazı geldiğinde özellikle yapmam gereken bir ayar vs var mı?
    Bu arada oyun oynamam, fotoğraf video ile pek işim olmaz.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.