XFX 8800GT XXX Edition olacak sanırım XFX'in modeli
quote:
Orjinalden alıntı: heretic1503
XFX 8800GT XXX Edition olacak sanırım XFX'in modeli
Muhtemelen
Ne gereği var o/c lilere fazla para vermeyeonların yaptığı o/c yi yaklaşık olarak bizde yapabiliriz.
Bu kart olay yaratacak olay...
sanırım xfx 8800gt xxx ed e talibim bu değerlerin üstüne biz oc yapabilcekmiyiz yoksa bunlar son sınırlar mı
Bazı arkadaşlar hatırlar belki, 8800GT'ye hemen abanmayıp böyle saat hızları fabrikada yükseltilen modelleri beklemsini önermiştim ama görünen o ki beklemeye gerek yok. XFX ve eVGA bu işin ustaları zaten.
65nm overclock olmazsa ayıp olurdu zaten... fakat beni asıl üzen...evga'nın ülkemizde satılmayışı
tam bu haberi gördüm bu gece gördüğüm rüya aklıma geldi... bu karttan yani 8800GT almışım bayağı mutluydum.. crysis in demosunu beklerken herhalde aklıma girmiş olmalı... vay be rüyası bile güzeldi...
tam bekledigim haberdi 8800 GT bekle geliyoz
quote:
Orjinalden alıntı: kızılejder
sanırım xfx 8800gt xxx ed e talibim bu değerlerin üstüne biz oc yapabilcekmiyiz yoksa bunlar son sınırlar mı
Büyük ihtimalle biz de bir miktar hızaştırma yapabiliriz
160 streamlik 9000 serisi geliyor 512 bit haber büyük yerden :)
eğer yine olay 8800gts'de olduğu gibi olur sadece kartların üzerinde ki resim farklı olursa en ucuz olan kart en ii seçim olucaktır. eee ucuz deyincede xfx'i ve evga'yı baştan eliyorum ben
quote:
Orjinalden alıntı: iremmurat
eğer yine olay 8800gts'de olduğu gibi olur sadece kartların üzerinde ki resim farklı olursa en ucuz olan kart en ii seçim olucaktır. eee ucuz deyincede xfx'i ve evga'yı baştan eliyorum ben
bunlar overclocklu model olucak... ama ilk dagıtılanlar yani 600 e 1800 lük olanların hepsi referans kart. örnek gigabytenin kartı. saygılar...
Overclocksuz hali zaten belli kartın.. evga 'nın 700/2000 lik kartı cidden müthiş bi bişey olur. ayrıca overclocku kendim yaparım diyen arkadaşlar: çok profesyonel değilseniz zaten yeterli olur bu hızlar size, stok alıp o hıza çıkartacağınıza firma yapsın 5-10dolar daha fazla verin, kartınız garanti kapsamında olsun..
8800 serisi kart en iyi aralık-ocak ayı gibi alınır galiba.Modeller çoğalacak gibi zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: iyiuser
160 streamlik 9000 serisi geliyor 512 bit haber büyük yerden :)
gaipten mi
quote:
Orjinalden alıntı: Fetih
8800 serisi kart en iyi aralık-ocak ayı gibi alınır galiba.Modeller çoğalacak gibi zaten.
aralık ocak gibi kimse bu kartları almaz herkez şimdiden 9xxx serisi kart bekliyo 2 ay sonra bu kartı herkez unutur şu anki 8600 modelleri gibi olur
700/2000MHz (OC) saat hızına sahip olacak.
harika bir haber ya
firmalar bile bu hizlarda yapiyorsa
biz 800/2200 rahat yapariz gibime geldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme