Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 XFX Swift AMD Radeon RX 9070 XT Satın Al 6 Ağustos 2026 20:33 1 1 XFX Swift AMD Radeon RX 9070 XT Ürünü Aralık 2025'te amazon üzerinden satın aldım. Ürünün web sitesinden garantisini giriş yapmadım, alan kişi garantisini yapıp 3 yıl (zaman itibariyle şuan 2.5 yıl) garantisiyle kullanmaya devam edebilir. Giriş yapılmasada zaten garantili. 9800x3d ile beraber kullandım, testleri eklidir. Ürünün herhangi bir sorunu yok, ısınma, fan ve ya coil whine bulunmuyor. İstanbulda ürünü Üsküdar ve çevre bölgelerde elden teslim edebilirim, ilgilenen olursa benim sistemimde tekrar test edip teslim alabilir. Kargo ile gönderim sağlayamam.Yükselttiğim için satıyorum, Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 35000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Aralık 2029 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Monster Abra A7 v12.1 _____________________________