Şimdi Ara

[SATILDI] XFX RX 6900 XT Merc Black - Çok az kullanılmış, tertemiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
3
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 XFX RX 6900 XT Merc Black - Çok az kullanılmış, tertemiz
    Merhabalar,

Ürün yurt dışından bir sene önce sıfır olarak gelmiştir, çok az kullanılmıştır. Soğutması performanslı ve sistem içerisinde cüsseli duran bir karttır.

Üründe toz kir pas korozyon vs hiç bir şey yok. Tertemiz sıfır ayarında karttır.

Sadece montaj sırasında oluşan bir sürtme izi var, benim camları karartmasız akvaryum kasamda dışarıdan hiç belli olmuyor, isteyen siyah bir marker ile üzerinden gidebilir.

Üründe coil whine yok, en azından benim oynadığım oyunlarda ve benim sistemim içerisinde ben duymadım. Coil whine işi biraz gıcıktır, PSU gibi diğer bileşenlerde ekran kartının coil whine yapmasına sebep olabilir. Ben isteyene istediği testi atabilirim içinin rahat olması adına.

Yakın çekim fotoğraflar eklenecektir.

Fiyat 13750
    [SATILDI] XFX RX 6900 XT Merc Black - Çok az kullanılmış, tertemiz [SATILDI] XFX RX 6900 XT Merc Black - Çok az kullanılmış, tertemiz [SATILDI] XFX RX 6900 XT Merc Black - Çok az kullanılmış, tertemiz [SATILDI] XFX RX 6900 XT Merc Black - Çok az kullanılmış, tertemiz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 13750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.