Bildirim
XFX HD 6850(Dual Fan)Overclock Nasıl?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bendeki voltajsız 950/1200. Ama sizinki düz model sanırım.. -
evet yani ocli falan gelmedi.Fakat çift fan .
-
Hocam merhabalar,
Overclock için verdiğin değerler şu ana kadar stabil çalıştımı ?
Bende aynısını vermeyi düşünüyorum eğer stabilse.
Voltaj artırımını nereden gerçekleştirdin acaba BIOStanmı ? MSI Afterburnerla bulamadım.
Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: disasterrr
Hocam merhabalar,
Voltaj artırımını nereden gerçekleştirdin acaba BIOStanmı ? MSI Afterburnerla bulamadım.
Teşekkürler.
evet her zaman stabil çalıştı. ama ben 919/1209 yerine 915/1200 kullanıyorumvoltaj artırımını asus gpu tweaktan gerçekleştirdim.Asus gpu tweakte voltaj artırımını ayarlada overclock range enchartementi işaretleyeceksin ve voltaj kullanımına izin vereceksin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Poseidon.
quote:
Hocam merhabalar,
Teşekkürler.
evet her zaman stabil çalıştı. ama ben 919/1209 yerine 915/1200 kullanıyorumvoltaj artırımını asus gpu tweaktan gerçekleştirdim.Asus gpu tweakte voltaj artırımını ayarlada overclock range enchartementi işaretleyeceksin ve voltaj kullanımına izin vereceksin.
Cevabınız için teşekkürler.
Voltaj olarak kaç seçicem acaba?
1.151 mi 1161 mi?
sizin 915/1200 stabil dediğiniz sistemde kaça aşırtma yaptınız?
Birde diğer bir sorum daha olacak. Ben voltaj artırımı yapmadan dün 815/1200 yapmayı denedim. Stabile yakın gibiydi ama bi 10dk sonra ekranda durduk yerde çizgiler olmaya başladı. Restart etmeden tekrar 1200'den 1160'a çektim ve düzeldi. Bunun nedeni volajın yetersiz olmasımı? Yani voltaj artırımı yaptıktan sonra ve 915/1200 çektikten sonrada aynı problem olurmu? Gerçi bunu deneyerek göreceğiz :)
Teşekkürler.
-
voltajı 1151 seçeceksiniz.Kaça aşırtma yaptınız nedediğinizi anlamadım 915/1200 işte
sizde çalışırmı bilmem deneyin furmarkla 15 dakika
-
Kusura bakmayın çok acaip bi cümle olmuş :)
yani voltajı kaça çıkarttınız demek istedim ama söylemişsiniz zaten.
Akşam bi deneyeceğim.
Teşekkürler. -
quote:
Kusura bakmayın çok acaip bi cümle olmuş :)
yani voltajı kaça çıkarttınız demek istedim ama söylemişsiniz zaten.
Akşam bi deneyeceğim.
Teşekkürler.
Bu arada ben belleği 1250 ye çıkarttım :D yani 900/1250 oldu çok iyi oldu bu 30 dk furmarkla test ettim -
Hocam stres testten sonra ekranda ara sıra çizgilerin çıkması normal mi?
Sıcaklık normale dönünce düzeliyo fakat test bittikten sonra yani ekran kartı sıcaklığı 75-80 derecelerdeyken ara sıra çizgiler çıkıyo ekranda. -
quote:
Hocam stres testten sonra ekranda ara sıra çizgilerin çıkması normal mi?
Sıcaklık normale dönünce düzeliyo fakat test bittikten sonra yani ekran kartı sıcaklığı 75-80 derecelerdeyken ara sıra çizgiler çıkıyo ekranda.
pardon 1250 de şimdi tekrar test yaptım hata verdi.900/1200 yap gene bende stabil ben boyle kullanacağım.Çizgiler çıkıyorsa galiba stabil değildir. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam
? -
hortlatmak gibi olmasın ama voltajı 1.15 kendin mi yaptın boşta kaç voltajda? ve sıcaklıklar ne alemde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X