hiç bi fikrim yok ama alt yapı en az 250 amper olması gerekiyomuş diğer forum sitelerinde kullanıcılar diyor
aslında 2. el temiz bi jbl 1400.1 senin işini görür gibime geliyor. ama fiyatlar nasıl hiç bilmiyorum. RMS Power @ 4 ohms 1200 watts x 1 channel RMS Power @ 2 ohms 1500 watts x 1 channel RMS Power @ 1 ohm Not Stable Peak Power Output Not Specified Amplifier Specifications Amplifier Class AB Number of Channels 1 - Mono Total Peak Power Output N/A Total RMS Power Output 1500 watts Maximum Input Gauge Size 4 AWG Minimum Impedance Unbridged 2 ohms Minimum Impedance Bridged N/A Thd at Rated RMS Power 0.05% Speaker Level Inputs No Preamp Outputs 1 pair built-in Crossover Low-pass (LP) High-Pass Crossover Frequency N/A Low-Pass Crossover Frequency 32 - 320 Hz Subsonic Filter N/A Signal-to-Noise Ratio 108 dB Channel Separation N/A Bass Boost 0 - 12 dB Bass/Gain Remote No Fan Cooled No Fuse Rating 40A x 4 CEA-2006 Compliant N/A
İleriye yönelik bi amfi almak istiyorum bakarsın bunları satar daha yüksek rms li bişeyler alırım o zaman amfide sorun yaşamak istemiyorum ayrıca jbl 1 ohm a düşmüyor
quote:
Orijinalden alıntı: cadence_fxs
İleriye yönelik bi amfi almak istiyorum bakarsın bunları satar daha yüksek rms li bişeyler alırım o zaman amfide sorun yaşamak istemiyorum ayrıca jbl 1 ohm a düşmüyor
kardeşm x-6000.1 yada sm 6000.1 önericem sana, yanlız aklında olsun sm 6000.1 koprude 1 ohm olmuyor ona göre düşünürsün. kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: audiocu
quote:
Orijinalden alıntı: cadence_fxs
kardeşm x-6000.1 yada sm 6000.1 önericem sana, yanlız aklında olsun sm 6000.1 koprude 1 ohm olmuyor ona göre düşünürsün. kolay gelsin
SM beni aşar çok pahalı. F/P olarak yine en mantıklı for-x görünüyor. Uygun ürün bulur bulmaz alırım sağolasın
Arkadaşlar Merhaba... Bende 1 Adet Roadson AMP-2890 Model Araba Anfisi var... Ben bunu evde Kullanacam... Ama Nasıl Bağlayacağımı Bilmiyorum... Yardımcı Olursanız Sevinirim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme