Bildirim
xerox dosyası Ne işe yarıyoR??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
benim bildiğim yazıcıları var. tabi başka cihazları da vardır. eğer silinmiyorsa güvenli kipte açarak dene ayrıca dosyanın salt okunur olup olmadığınıda kontrol et.
kolay gelsin. -
Silinince tekrar oluşuyor diye hatırlıyorum. Bir keresinde silmiştim. Silmek için Unlocker programını kullanabilirsin ama tekrar oluşacak. -
xerox yazıcıdır fotokopi v.s. makineleride var sanırım daha önce kurulmuş
silinebilir ama -
yok bende o marka bir donanım yok
salt okunur olup olmadıgı ne işe yarıyor?? -
Tarayıcı da mı yok?
Ya da bir zamanlar yüklemiş olabilme ihtimaliniz var mı?
Denetim masasından bir bakar mısınız, program ekle/kaldır’dan Xerox ile ilgili bir setup var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 9 Temmuz 2008; 18:55:26 > -
yok abi xerox la ilgili hiç bişeyim yok size bişey söyleyecem şaşıracaksınız bir önceki sistemdede vardı bu bela dosya bende.. -
denetim masasında yazıcılara bakın orada vardır ozamanA -
ordada yok.. -
illa xerox marka birşey yüklenmesi gerekli değil o klasör işyerinde ve evde kullandığım bütün bilgisayarlarda var..Ama Xerox marka hiç bir şey yok -
O Klasör Sistemle Beraber Yükleniyor Ve Bütün Windows Olan Bilgisayarlarda Var Kafanıza Takmayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X