Şimdi Ara

xerath nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler ben popüler olmayan champleri oynamayı pek severim bilen bilir. Xerath almayı düşünüyorum skillset i çok ilgi çekici ve laning i çok güçlü. Mag pen rünleride var almamı önerirmisiniz? Ve rework geldi mi? Rework ten sonra felaket op olacak gibi. Mobilitysi az fakat skillshotlarla aram iyidir yani stun ı tuttururum diye umuyorum. Sizin görüşleriniz nedir xerathla uzmanlaşırsak neler olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şuan ki hali normal hatta düşüğe yakın. ama rework gelince iyi olacak gibi fakat rework gelmeyebilir. pbede aylar öncesinde geldi onun üzerine 50 tane patch çıktı hala rework gelmedi riot unuttu galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

şuan ki hali normal hatta düşüğe yakın. ama rework gelince iyi olacak gibi fakat rework gelmeyebilir. pbede aylar öncesinde geldi onun üzerine 50 tane patch çıktı hala rework gelmedi riot unuttu galiba.

Neden düşük? Op pasif op range op ulti bana iyi geliyor sadece mobility si düşük biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

şuan ki hali normal hatta düşüğe yakın. ama rework gelince iyi olacak gibi fakat rework gelmeyebilir. pbede aylar öncesinde geldi onun üzerine 50 tane patch çıktı hala rework gelmedi riot unuttu galiba.

Neden düşük? Op pasif op range op ulti bana iyi geliyor sadece mobility si düşük biraz

oyun şuan tamamen mobility üzerine kurulu. ama yeni haliyle iş yapacak yürüyerek skill atabiliyor.
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    Alacrity li çizmeler ile idare edebilirim sanırım

• quote:

quote:

quote:

oyun şuan tamamen mobility üzerine kurulu. ama yeni haliyle iş yapacak yürüyerek skill atabiliyor.

Tamamen mobility üzerine kurulu değil elin gavuru(lcs) oynuyorsa alıyor millet -tamamen mobility olsaydı hecarim niye oynanmıyor değil mi :D Bu arada Xerath alınmalı bence mobility çok önemli değil bir bot alırsın 100 hareket hızı veren tamam işte ben xerath ta sersemlete sersemlete base e kadar kaçtığımı bilirim ve evet tr serverı Xerath w su ile snipera benziyor o yüzden sevdiğim bir herodur kendileri w ile çalılardan baya bir snipe yapmışlığım var alın aldırın

• quote:

Orijinalden alıntı: undattch

quote:

quote:

quote:

Tamamen mobility üzerine kurulu değil elin gavuru(lcs) oynuyorsa alıyor millet -tamamen mobility olsaydı hecarim niye oynanmıyor değil mi :D Bu arada Xerath alınmalı bence mobility çok önemli değil bir bot alırsın 100 hareket hızı veren tamam işte ben xerath ta sersemlete sersemlete base e kadar kaçtığımı bilirim ve evet tr serverı Xerath w su ile snipera benziyor o yüzden sevdiğim bir herodur kendileri w ile çalılardan baya bir snipe yapmışlığım var alın aldırın

Şu rework teki skill efektleri ve ulti çok hoşuma gitti fakat ne zaman gelir bilmem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Ziggs hangi kostüm aliyim???
    11 yıl önce açıldı
    Taric ezreal muhabeti nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuanki hali daha iyi bence rework gelince kimse oynamıcak görürsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Meth

Şuanki hali daha iyi bence rework gelince kimse oynamıcak görürsünüz

Neden?

•  xerath nasıldır
    dün buna benzer konu vardı oraya yazmıştım ilk maçımda taşıdım diyebilirim çok iyi gerçekten..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Meth

Şuanki hali daha iyi bence rework gelince kimse oynamıcak görürsünüz

Neden?

Tamamen skill shot oluyor dahada zor olucak oynanması ayrıca şu anki hali gibi mpen olmadığı için tanka damage atamıyor

• Yalnız Mag PEN var hala pasifi level atladıkça mag pen veriyor. Ayriyetten mag pen kırmızılarım var Ve benim skillshotlarla aram çok iyi mainim ezreal ve nidalee olduğundan

• Bağlıyorum hotshotın amcaoğlunu
  • Yeni hali eskisi gibi taşıyamaz daha iyi tek atacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Yeni hali eskisi gibi taşıyamaz daha iyi tek atacak.

Zaten önemli.olan o op range ile ADC ye teq atmak değiimidir

• quote:

quote:

Değil. Ultisinin 2 kat CD'si var ve damage'i düştü, alanı da düştü tutturmak zor olacak. Eskisi gibi poke yapamayacak ve %40 magic peni yok. Tek artısı bence W'sinin 4. bir offensive skill olması.
  • Ya bunca zamandır getirmemiş şimdi hiç getirmez bence riot
  • quote:

quote:

quote:

Değil. Ultisinin 2 kat CD'si var ve damage'i düştü, alanı da düştü tutturmak zor olacak. Eskisi gibi poke yapamayacak ve %40 magic peni yok. Tek artısı bence W'sinin 4. bir offensive skill olması.

Yalnız hayvan gibi cc oluyor w ve e ile. O kadar Mag pene gerek yok bence çünkü herkes en fazla 1 mag res itemi çıkıyor. Sorc shoes, rünler, void staff ve xerath ın pasifinden gelen mag pen bunun için yetiyorsa artıyor

• çöp
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yalnız hayvan gibi cc oluyor w ve e ile. O kadar Mag pene gerek yok bence çünkü herkes en fazla 1 mag res itemi çıkıyor. Sorc shoes, rünler, void staff ve xerath ın pasifinden gelen mag pen bunun için yetiyorsa artıyor

Magic pen'in önemi yok mu? Yanlış mı okudum? Hayvan gibi CC diyorsun, her mage'te en az 2 cc oluyor zaten biri slow biri hard cc olmak üzere. Bırakta CC eklesinler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.