Ovv tamam midde uyarlamışlar Ama eskisi de midde oynanıyordu genelde
15 dakika içinde patch gelicek pbe ye,aktive edicekler büyük ihtimalle,yeni konu açıp skillerini falan gösteririm
Şimdiden takip yeni açtım xerathı bu halini sevdim yenisinide merak ettim. Bu arada indirimde göstermiyor ama xerath şuan yarı fiyatına bilmeyen arkadaşlarada duyurulur.
Mana kullanmaz mana içer top'da
ben eski halini seven ve çok kullanan biriydim. sizde rework den sonra nerf ihtimali vs olur mu?
Siz de kime yenileme gelse topta oyanir diyorsunuz dkshdkanx
Yeni hali daha iyi bence. % mpen özellikle çok iyi olmuş. % kaç olduğunu bilen var mı? Ap'nin %15'i çok yüksek çünkü. %5 bile olsa çok iyi bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
Yeni hali daha iyi bence. % mpen özellikle çok iyi olmuş. % kaç olduğunu bilen var mı? Ap'nin %15'i çok yüksek çünkü. %5 bile olsa çok iyi bence.
Yanlış anlamadıysam direk almıyor. Düz vuruşlarla birikiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: SehinsahTr
quote:
Haklısın aslında, hem % mpen'i hem de mana regen'i kapsıyordu on basic attacks kısmı. Çok saçma bir şey kurmuşum kafamda. Bir de eski pasife aklım gitti, önceden ap'nin %15'i kadar zırh veriyordu onun da etkisi var.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SehinsahTr
quote:
Haklısın aslında, hem % mpen'i hem de mana regen'i kapsıyordu on basic attacks kısmı. Çok saçma bir şey kurmuşum kafamda. Bir de eski pasife aklım gitti, önceden ap'nin %15'i kadar zırh veriyordu onun da etkisi var.
Bende emin değilim hocam forumda birisi açtı konu bu istersen o çevirmişti ingilizceden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme