Şimdi Ara

XEON E5430 VE GIGABYTE GA31M-ES2L + FSP 300W PSU HEDİYE 100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
5
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s775 AMD / Intel #Intel Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İşlemci ve anakartı evde skype bilgisayarı olarak kalsın diye almıştım ama toparlayamadan öyle kaldı. İhtiyacım da kalmadığı için satıyorum. İşlemciyi Çin'den 55 TL'ye, Anakartı 65 TL'ye forumdan aldım. Anakartık backplate'i duruyor ama farklı bir anakart kutusunda yollanacak. İşlemci ise Çin'den geldiği gibi içinde macunu vs var öyle verilecek. Ayrı Ayrı satış olmayacak sıfır karla bırakıyorum arkadaşlar olması gerektiği gibi. Ankara için elden teslim edebilirim, Ankara dışı alıcı ödemeli istediği firmayla yollayabilirim.

Ek Not: Anakartı aldığında xeon microcode'unu yüklemenize gerek yok aldığım üye yüklemiş zaten sadece takıp çalıştırıp arkanıza yaslanacaksınız.

300W FSP Psu da hediyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Markus Schulz -- 19 Ekim 2017; 21:20:15 >

• Merhaba bunlar hala duruyor mu benim pc çok eski ve galiba uyumlu lar lga 775 kulanıyorum pm atar mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDLaX -- 5 Kasım 2017; 0:17:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz daha satmadan ben taliptim ama pm olarak geri donuş yapmadınız. Neyse sağlık olsun alan arkadaşa hayırlı olsun .kacırdığıma üzüldüm biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDLaX -- 11 Kasım 2017; 2:16:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.