Şimdi Ara

Xenon Far Alırken Dikkat Etmemiz Gereken Hususlar_??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
59.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kısalar süper
    uzunlar berbat
  • Ben yukarda fotoğraf koyan arkadaşlar ve tüm merceksiz xenon kullananları uyarmak istiyorum. Merceksiz yapılan uygulamalar karşı tarafı rahatsız ediyor. Bence bunun standartı olması gerekli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsray4ever

standart h4 sorunu sende de war
    kısalar süper
    uzunlar berbat

haklısın arkadaşım kısalardan hiç bi şikayetim yok ama uzunlar eski farlarım kadar iyi değil.bu h4 le alakalı bişeymi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JimBeam

Ben yukarda fotoğraf koyan arkadaşlar ve tüm merceksiz xenon kullananları uyarmak istiyorum. Merceksiz yapılan uygulamalar karşı tarafı rahatsız ediyor. Bence bunun standartı olması gerekli.

genelde araçlarda far yükseklik ayarı oluyor onu son ayarda kullanmazsan pek bi problem çıkmıyor.yükseklik ayarını indirmek yeterli oluyor bence.ama dediğin gibi bu ayar en yüksekteyken karşı tarafı rahatsız ediyor..
  • Geçen gün sanayiye gitmeden önce bende sizin gibi düşünüyordum. Ancak orda far ayarı en düşükte olduğu söylenen bir Clio III aşırı gözümü aldı ve artık merceksiz uygulamalara karşıyım. Sanırım o 8000 K idi.
  • okko senin h7 ler 8000 herhalde... bendede h4 var kararsızım ya taktırma konusun da birde 8000 6000 seçiminde:)
  • Bende alıyorum İnşallah Monza H1 8000k benım Angellara taqıcam
  • Mercek olayı olmadan olmaz,verim alamassınız,ışık çok yayılır..
  • bende taktırmak istiyorum ancak bir sorum var bilmediğimden sorma gereksini duyuyorum bu xenon farların cezası varmı polis durdurmazmı?
  •  Xenon Far Alırken Dikkat Etmemiz Gereken Hususlar_???

Nissan Almera'ya xenon takılırsa nasıl bir sonuç elde edilir? Sanırım halojenlerinden biri mercekli. Merceklerin arkasında kaç ampul var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 09nanometer

Xenon Far Alırken Dikkat Etmemiz Gereken Hususlar_???

Nissan Almera'ya xenon takılırsa nasıl bir sonuç elde edilir? Sanırım halojenlerinden biri mercekli. Merceklerin arkasında kaç ampul var acaba?

arkadşalar konu hortlıycak biliyoru ama lütfen ksuura bakmayın. banada bu bilgi şu anda çok lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsray4ever

o kadar yazmıssın konu mındar olmasın

*değer arttıkça görüş düşüyo, en ii görüş 4300K, en ii (dış )görüntü 8000 liklerde war
    *xenondan hasta olanı görmedim
    *kutunun içinde olması gerkenler
    - ampul şart (en az 2 tane)
    - balast
    - kablo (vida belki)
    http://www.modacarstore.com/proImg/otm011735.jpg

*cyclone çok kaliteli,,, mtec çok satıyo

*uzun kısa için ayrı ampul warsa 250 biraz düşük bi fiat 300-350arası saglam olanları ayrıca ewt "K" degeri olarak ölçülür

*ewet yağmurlu havalarda randımanı (görüş )biraz düşüyo ,neden çünkü ışıgı cok kuvvetli ,önünde duvar olusuyo

*tek ampul ise h4 tiptir ,uzun kısa yaparken biraz sorun yasarsın ve uzunlarda aydınlatma biraz zayıftır
    iki ampullu ise hiç sorun yok

*kısa aralıklar ile açık kapamak sadece saat olarak ömründen yer ki bütün ampullerde aynıdır hepsinin ömründen yer (:

ben hasta oluyorum ama başkaları kullandığı zaman

• TUFANELKA slm
    2005 ford focus hb eski kasa için hangi modeli kaçlık olanı önerirsin en ideali hangisi????
  • Lütfen sonradan xenon takmayınız, geceleri sizin yüzünüzden önümü göremiyorum. Bu yüzden sizin gibilere hakkımı helal etmiyorum. Ayıptır yahu...
  • ilk önce sormak istediğim benim toyota corolla 98 model bir arabam var ... ben bu araca xenon far alcagım fakat kafamı karıştıran bir kac şey var :
    1.si - far seçimi h1 h3 h4 gibi bir sürü tip var ben hangisini almalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilbas66 -- 4 Ağustos 2012; 14:55:56 >
  • benim 98 model toyota corolla bir arabam var ... bu araca xenon taktırmak istıyorm fakat kafamı karıştıran bir kaç şey var örneğin: xenonda h1 h3 h4 gibi marka seçimi , Kelvın seçimi (8000 K veya diğerleri gibi) ve mercek almasam olurmu gibi sorular var bu sorulara cevap arıyorm yardımcı olabilirmi siniz marka ve tip seçiminde saygılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUFANELKA

arkadaslar bu işi yapan biri olarak söylüyorum ki ne olursa olsun bence xenon artık bir ihtiyaç...aracınızın markası ne olursa olsun 1 kere xenon far olan bir araç kullanın kendi aracınızada taktırırsınız..yağmurda falan görüş bozulmaz aksine daha net bir hal alır eğer adam gıbı bır xenon taktırıp ayarlarını adam gibi yaptırırsanız.. bu farı taktırmaktakı amaç zaten güneşli havada açmak değil yada gösteriş yapmak değil önünüzü görmek için taktırıyorsunuz..

en çok gelen şikayet ilk 2 gün gözlerinizin alışamadıgından dolayı bıraz yorgunluk.. çünkü yolda geçen fareyi bile görüp erkekmi dişimi oldugunu seçebiliyorsunuz :)

yinede taktıgım her araç sahibi akşam telefon edip "abi bu ne yaa bugune kadar kör gözle allaha emanet gidiyormuşuz" demektedir..son sözüm tavsiye etmekteyim maddi durumunuz elveriyorsa mutlaka taktırın..

ankaradamısınız..?

• 8000K NİN yağmurda görüşü azaltığı söylenir. bende aracıma taktırmak istiyorum kac kelvin taktırmam gerekiyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Csher1903

8000K NİN yağmurda görüşü azaltığı söylenir. bende aracıma taktırmak istiyorum kac kelvin taktırmam gerekiyor ??

4300k taktırsan yeterli olacaktır.bende 8000k var yol ıslandığı zaman caddenin aydınlatma ısıklarıyla gidiyorum adeta
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Orijinalden alıntı: Csher1903

8000K NİN yağmurda görüşü azaltığı söylenir. bende aracıma taktırmak istiyorum kac kelvin taktırmam gerekiyor ??

4300k taktırsan yeterli olacaktır.bende 8000k var yol ıslandığı zaman caddenin aydınlatma ısıklarıyla gidiyorum adeta

6000k nasıl acaba?? 4300 bildiğim kadarı ile biraz daha sarıya kaçıyor ??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.