Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ilk defa karşılaştım. Update 5 'den sonra böyle bir durum başıma geldi. Ne yaptımsa yükleyemedim. Değişik yöntemler kullandım yine olmadı. Blefsih bir daha mesaj yolladım ama yine geri dönüş yapmadı malesef... Beklemedeyim bende....
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    merhaba.forumber hocam son sürümün yüklenmemesi ile ilgili blefish tarafında bi gelişme varmı acaba.çözüm konusunda yardımcı olabilecekmisiniz
  • I might have found the problem. Do you have NT35510?

Böyle bir şey yazmış konuda...

Google çevirisi:

Ben sorunu buldum olabilir. Eğer NT35510 var mı?

NT35510 nedir bende bilmiyorum :)
  • adonise kullanıcısına yanıt
    Çevirisi: Sorunu bulabilirdim.(Bulamamış şuan) NT35510'a sahipmisiniz?

NT35510 ne onu bilmiyorum
  • teşekkürler...

NT35510 ne onu bende bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

teşekkürler...

NT35510 ideos x5 çeşitlerindeki ekranlardan birisi. hatırlarsanız cm9 çıktığı zaman bazı ekran tiplerine sahip olanlarda görüntü yoktu.

(ben tekrar kaybolayım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizkek_

quote:

Orijinalden alıntı: adonise

teşekkürler...

NT35510 ideos x5 çeşitlerindeki ekranlardan birisi. hatırlarsanız cm9 çıktığı zaman bazı ekran tiplerine sahip olanlarda görüntü yoktu.

(ben tekrar kaybolayım )

Nereden öğreneceğiz bu ekranın olup olmadığını?
  • Yaaa bu forumun hocalari nerde arkadaş.yokmu bu işi çözecek birisi.yoksa çözümü bosa beklemeyelım.saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraklı212

Yaaa bu forumun hocalari nerde arkadaş.yokmu bu işi çözecek birisi.yoksa çözümü bosa beklemeyelım.saygilar

Blefish'i beklemekten başka çaremiz yok
  • Umarim kisa zamanda cozer.hocam bende update 3 yuklü.update 4 yuklemem ne gibi artilar getirir acaba

• Blefish fps kilidi ile ilgili biseylerden bahsetmis.son surumun yuklenemedigi ideos x5 lerde fps 30gibi biseyler diyor.ancak choorome ceviriciyle bu kadar oluyor kusura bakmayin

• sorunsuz hale gelsin kullanalım diye bekliyoruz ama sanırım her güncellemesinde daha da kötü hale getirecek
  • Son güncellemeyle telefon uykudayken alarmda çalmıyormuş. Bi sorun çözülürken başka bişey çıkıyor. Yakınlık sensörü hala çalışmıyor. Update4'de kullanıyorum şuan.
  • son guncellemeyi yukledim
    arama konusunda bi sorun yok sesler gayet iyi karsi taraftan bi sikayet almadim sesi hoparlore verdigimde az cikiyor. ekranda cok az da olsa takilma oluyo ama onemli bi sorun deil. alarm uykuda caldi hatta tel kapadim oylede caldi. wifi kopma yasamadim. yani suanda rom gayet iyi durumda video cekerken odaklanirken bulaniklastiriyor suan tek sorun bu bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: komus

son guncellemeyi yukledim
    arama konusunda bi sorun yok sesler gayet iyi karsi taraftan bi sikayet almadim sesi hoparlore verdigimde az cikiyor. ekranda cok az da olsa takilma oluyo ama onemli bi sorun deil. alarm uykuda caldi hatta tel kapadim oylede caldi. wifi kopma yasamadim. yani suanda rom gayet iyi durumda video cekerken odaklanirken bulaniklastiriyor suan tek sorun bu bence :)

Bugün babamla telefonda konuştum evde gayet sessiz ortamda adam sesin gelmiyo niye konuşmuyon diyip durdu kavga edicektik nerdeyse (Update4 bu arada)
  • Sanirim en iyisi update 3.update 4 yüklemiştim.ayni sorunlar oldu.birde kasilmaya basladi.upd.3 e tekrar döndüm.son sürümu zaten yükleyemedim.boot ekraninda kaliyor.blefish sorunun fps kilidinden kaynaklandigindan bahsetmiş.sanirim yakinda çözecek.bekliyoruz bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: brksa

quote:

Bugün babamla telefonda konuştum evde gayet sessiz ortamda adam sesin gelmiyo niye konuşmuyon diyip durdu kavga edicektik nerdeyse (Update4 bu arada)

27/04/2014 yüklü bende.herşeyde takır takır çalışıyor maşAllah şuan bi sorunum yok :D bide bu ilk sayfadaki arkaplan görüntüsünü nerden bulabilirim çok hoşuma gitti ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komus -- 4 Mayıs 2014; 23:17:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brksa

quote:

27/04/2014 yüklü bende.herşeyde takır takır çalışıyor maşAllah şuan bi sorunum yok :D bide bu ilk sayfadaki arkaplan görüntüsünü nerden bulabilirim çok hoşuma gitti ya :D

Buyrun hocam

http://wallbase.cc/wallpaper/2624899

• Bende de 27/04/2014 yüklü arada takılmalar harici bi sıkıntı yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KemalSanlii

Teşşekkür ederim hocam

rica ederim hocam... Ben hala yükleyemedim beklemedeyim... UPDATE 4 de beklemedeyim...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.