Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam,zaten whatsapp hoparloru bozacak diye korkuyorum
    Kamera gunduz cekimi ve menu arayuzu cok hosuma gitmese su ana kadar cokktann karmaya donmustum.
    Birde pil icin hangi performans ayarini yapmaliyim,smartassv2yi sectim su an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son uptade daha kötü oldu ya 4 patch çıktı ama çıkan her patch daha çok sıkıntı açtı başımıza beklemekten başka çare yok sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ossquur

son uptade daha kötü oldu ya 4 patch çıktı ama çıkan her patch daha çok sıkıntı açtı başımıza beklemekten başka çare yok sanırım..

bende bu ses sorunu için yeni update varmı diye bakmaya geldim ama patch4'u okudugum yorumlardan sonra atmaktan vazgectim
    patchlerden once bize ses gelmiyodu
    patchlerden sonra bizim sesimiz gitmez oldu ortasi yok sanırım bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

bende wifi zaten çalışmıyodu , daha dogrusu baglanmıyodu

eğer Routerinda 40 mhz den 20mhz ye düşürme atari varsa dene istersen

senin bu konuda ilk mesajını okudugumda 20 mhz olarak set etmiştim
    her güncellemeden ve yamadan sonra hevesleniyorum , aynı hızla hevesim kırılıyor :)))

modem airties 5452 , uzun zamandır da firmware vs çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

son uptade daha kötü oldu ya 4 patch çıktı ama çıkan her patch daha çok sıkıntı açtı başımıza beklemekten başka çare yok sanırım..

bende bu ses sorunu için yeni update varmı diye bakmaya geldim ama patch4'u okudugum yorumlardan sonra atmaktan vazgectim
    patchlerden once bize ses gelmiyodu
    patchlerden sonra bizim sesimiz gitmez oldu ortasi yok sanırım bunun

Update 4 te: Sesle ilgili bende bir sıkıntı yok karşı taraf gayet net duyuyor sesimi... Acaba sizde bu yankı engelleme gibi ayar vardı ondan olabilir mi? (Bende kapalı)
    Benim tek bir sıkıntım var o da yaptığım ayarla çözüldü sanıyorum Sorunum :telefon sabaha kadar şarjda kalıyordu, fakat tam olarak dolmuyordu. Bu arada Şarj aletim orjinal değil. Yaptığım ayar da ideos x5 ayarlarından şarj voltajını 1000mA (adaptör) seçerek tam şarj olmasını sağladım.
    Kitkat sayesinde teli çok sevmeye başladım, eski hantallık yok. Bir de çok program yükleyemiyordum boş alan hemen bitiyordu. partition sayesinde 120 den fazla apps yükledim bana mısın demiyor Teşekkürler Blefish

• McJoe kullanıcısına yanıt
    nerde hocam bu yankı ile ilgili ayar ?
  • Hala ciddi sorunlar var.
    -Telefon görüşmeleri sırasında bazen biri sizi arıyor ama hiç ses çıkmıyor. Tekrar aramak zorunda kalıyorsunuz.
    -Hoparlörde bazı seslerde tısslama, hışırtı sesi var.
    -Bazı routerlara(40mhz) bağlanmıyor. Hadi kendi routerımızı bir şekilde ayarlıyoruz ama gittiğimiz yerde böyle birşey olmayacağını kim bilebilir ki.
    -Pil kullanımı kötü değil ama pil düzeyi iyi çalışmıyor.
    -Telefonun çekişinde de gariplikler var. Gerçi bu bizim evden de kaynaklanıyor olabilir ama bazen hiç çekmiyor görünüyor az birşey oynatıyorum bu sefer full çekiyor gözüküyor.

Ama bunun dışında hem 4.4 olması hem de hızlı olması yüzünden kullanmaya devam ediyorum. Bunun yanında diğer romlar bir süre sonra çıldırtma düzeyinde yavaşlıyor. Bu en azından katlanılabilir durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 14 Nisan 2014; 17:21:21 >
  • bu hoparlörde tıslama olayı eğer doğru anladıysam ics romlarda da var ben de her romda oluyodu bu durum bildirim geldiğinde bi kaç saniye tıslama oluyo uzaktan duyulmucak şekilde ancak kulağına yaklaştırınca duyuluyo
  • Telefon ayarlarından yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McJoe -- 16 Nisan 2014; 22:31:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun aynı rom olduguna eminmiyiz :)
    şaka bir yana tam oalrak hangi menulerden buraya geldiginizi yazabilirmisiniz
    menulerde arıyorum bulamıyorumda
  • çevirici ekranından ayarlara girerseniz bulursunuz ama ben kapattım bi işe yaramadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

çevirici ekranından ayarlara girerseniz bulursunuz ama ben kapattım bi işe yaramadı.

Aynen Çevirici ayarlardan yapılıyor. Sizi bilmem ama bende sorun yok. Karşı tarafa da soruyorum ses az mı diye, herkes gayet iyi diyor. Operatörden olabilir mi sorun acaba bende turkcell var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler hoparlor patladı nası halledebilirim
  • wifi kapalı açılmıyor hiç bi şekilde patch 4ü baştan kurmama ragmen katiyyen açılmıyor :( çözümü var mı ??
  • quote:

wifi kapalı açılmıyor hiç bi şekilde patch 4ü baştan kurmama ragmen katiyyen açılmıyor :( çözümü var mı ??

uçak modunu aç biraz bekle sonra kapat genelde oluyor.olmazsa mecbur telefonu yeniden başlatıcaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan05bb

beyler hoparlor patladı nası halledebilirim

hadi ya ben telefonu sesi kısık kullanıcam artık bide bu çıktı başımıza
  • update5 çıkmış beyler

http://sourceforge.net/projects/cm-u8800/files/cm-11-20140406-UNOFFICIAL-Blefish-u8800-update5.zip/download

Changes:
    * Enabled new TPA2028D1 driver (fully configurable from /sys/bus/i2c/devices/0-0058).
    * Changed TPA2028D1 config.
    * Enabled more USB devices to work (increased power budget to 300mA for better detection).
    * Updated some kernel drivers (mmc/freezer).
    * Rebased to kk_2.7-stable.
    * Fixed wifi sometimes not starting (a bug reintroduced with last release).
    * Make sure BLT is always enabled.
    * Added experimental change for Synaptics TS (1ms delay between each report).
    * Changed panel timings.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamiyette -- 18 Nisan 2014; 19:28:17 >

• Beyler update5 i yükledim telefon felç. HUAWEI yazısında donuyor telefon açılmıyor. önceden yedek almıştım iyiki .

Edit:update5'i tekrar yükledim oldu.Fakat Wi-Fi hiç açılmıyor şimdide ve telefon acayip kasıyor. bu adam iyice etti içine romun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamiyette -- 18 Nisan 2014; 21:24:39 >
  • Bakalım başkalarında da aynı sorun var mı? Bende kurmayı düşünüyorum ama şuan değil...

Edit: Ön Yargı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 18 Nisan 2014; 23:58:32 >
  • Karmaya devam
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.