Şimdi Ara

Xclio A380 Mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende uzun zamandır pc alamadım parça parça almaya karar verdim bir işlemcim kaldı onun içinde 6 ay : ) bekledim maddi açıdan bırazda mod yapim dedim yanlız resimlerde göreeceksiniz yan kapak takılı degil sebebide bu kasada yandada büyük bir fan var ben o fanı çıkarıp çıkarmamakta bir karar evremedim çıkarınca orda bir delik oluyor onuda plexsi degiştirip tapamamen kapalı yapma planım var ama bir yanda da bırak kalsın öyle oda kırmızı yap güzel olur tam karar veremedim : ) siz düşünün bakim kasa mavi ışık şaçıyordu aslında bende kırmızı : ) içinide siyaha boyadım ne kadar mod oldu bilmem ama işte bişey çıktı

buda galeri linki buradan bakmak daha iyi gibi geldi

http://img687.imageshack.us/gal.php?g=dsc00027r.jpg

Xclio A380 Mod

Xclio A380 Mod
     Xclio A380 Mod
     Xclio A380 Mod
     Xclio A380 Mod
     Xclio A380 Mod
     Xclio A380 Mod
     Xclio A380 Mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockmania01 -- 1 Aralık 2009; 8:39:02 >

• çok kırmızı gözünü rahatsız etmiyor mu ?
  • sabah güzel ama gece gözünü mahveder bence farklı renk kullan ve çok fazla abartmadan koy her yerine takma yani bide kapağını kapat
  • Işıklandırma çok abartılı olmuş..Kasayı tekrar bi elden geçirin
  • Güzel olmuş
  • kasa zaten çok güzel çokta güzel mod olabiliyor ışık olayı doğru çok fazla olmuş farklı renklerle daha hoş duru bencede
  • güzel çalışma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    THERMALTAKE MİNİ TYPHOON
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vallahi babamı rahatsız ediyor ama beni degil hiç rahatsız olmuyorum zaten ön panelde hepsinin açma kapama dügmesi var : ) bir sorun olmuyor sadece komşular artık bizim evi gecede şeçebildiklerini söylüyorlar.Işık fazla olmuş diyenler aslında bazen fazla geliyor resimlerdede gözüktügü gibi ama ben seviyorum : ) kişisel zevk yani kapamakta olunca kapıyorum kasayı bir tek ayaklık ve kapak için elleyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockmania01 -- 2 Aralık 2009; 8:46:48 >
  • Slm sayet imkanin varsa kasayi asagiya masa kenarina koymayi dene zira kasa cok büyük maus icin bile cok az yer var göründügü kadari ile yinede tercih senin iyi eglenceler dilerim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RKahraman1968 -- 2 Aralık 2009; 9:38:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKahraman1968

Slm sayet imkanin varsa kasayi asagiya masa kenarina koymayi dene zira kasa cok büyük maus icin bile cok az yer var göründügü kadari ile yinede tercih senin iyi eglenceler dilerim ;)

ya hiç sorma : ) bu şekli annem yapmış aslında ayaklık mevzusunu halletmeden yere koymayayim diyorum ama senin dedigin gibi bazen deleniyorum klavye ve mouse hareketlerinde kısıtlama olunca
  • Canavar gibi olmuş ama karanlıkta ekrana kırmızı ışık çok fazla vurur ve görüntü kırmızılaşır gibime geliyor.
  • dedigim gibi hala görüşüm degişmedi : )benim canavar gözümü almıyor ama babamı alıyor : ) gerçi o pavyona çevirdin oglum diyor : )
  • Ya bu kasanın kendisi mod zaten ışıklandırma biraz cırtlak olmuş çok belirgin hoş durmuyor
  • Güzel çalışma çıkarmışsın
  • aslında size öyle geliyor zaten o ışıkları kapama var : ) onu hiç düşünmüyorsunuz rahatsız ettimi ön cdrom altında dügmeleri var bi tıkla kapanıyor
  • kapatma düğmeleri olabilir ama sen başnda oturken kapatıcaksın mecburen ne anlamı var modun
  • o ışıklar sürekli yanarsa gözlerin biraz bozulmaz mı sence?
  • Güzel olmuş.
  • sistemi biraz degiştim yeni bir şeyler ve ayak ekledim inşallah resimleri ekleyecegim kasayı plastikleri dışında kople siyaha boyadım iyi oldu
  • ısıklara azalt bence aga gozune zarar verır cook hosda durmamıs seyyar gazına gıbı parıl parıl parlıyoo sagı soluu :) az ve oz kullan ısıkları daha ıı olacaktırr..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.