< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Merhaba, yeni bir volvo p8 single sahibiyim. aracım için kışlık lastik arayışındayım. Bir de telegram grubuna üye olmak için kiminle görüşebilirim? Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vona70 -- 7 Ocak 2024; 22:53:22 > |
|
Merhaba, P6 konusunda kararsız kaldım. Özellikle kışın kullanan arkadaşlar menzil konusunda bilgilendirme yapabilirler mi ? Birde araç donanımı hakkında net bilgilere ulaşamadım. 2023 model 2. El bir araç almayı düşünüyorum. Uygulamadan araç takip ve google servisleri çalışıyor mu? Bu gun "O aracın menzili 200km geçmez" diyen bir satış temsilcisiyle görüştüm. Kafam iyice karıştı anlayacağınız. Bilgilendiren olursa çok makbule geçer. Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excallator1 -- 12 Temmuz 2024; 21:7:40 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihzone89 -- 17 Temmuz 2024; 10:10:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexedemical -- 20 Kasım 2024; 2:48:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Merhaba, 2023 P6 4x2 ile 2024 P8 4x2 arasında temel farklar nelerdir? Sahibinden.com karşılaştırmasında benim gördüğüm; P6 / P8 Batarya kapasitesi : 69 kwh / 75 kwh Motor gücü : 231 ps / 252 ps Tork : 330 Nm / 420 Nm Menzil : 420 km / 567 km Bu bilgilerin hangileri doğru? |
|
Kismen dogru, P6 2024'e kadar önden çekişliydi, sonradan arkadan itişli oldu. Uzun menzilli versiyonda pilin kapasitesi arttı ve artan ağırlıkla beraber durumu dengelemek için motor daha güçlü (252 bg). Hızlanma verileri bu sebeple çok benzer. Ancak yeni isimlendirmeyle beraber her yeni model daha verimli, daha az yakar ve menzili daha fazladır. XC40 elektrikliler ilk çıktığında P6'lar önden çekişli, P8 dört çekişli olarak isimlendirildi. Yeni modellerde bunu XC40 yerine EX40 isimlendirmesinden anlayabilirsiniz. EX40 Türkiye'de standart menzil ile satılmıyor. Sadece arkadan itişli ve dört çeker mevcut. Ayrıca Volvo bu iki isimlendirmeyi de (p6-p8) artık kullanmıyor. Üç model var: standart menzil (satılmıyor) tek motor, uzun menzilli tek motor ve dört çeker olan çift motor. Arkadan itişe geçiş döneminde, long range versiyonunda net batarya 67 kWh'dan 79 kWh'ya çıktı. 75 kWh batarya, tek motorlu hiçbir versiyonda olmadı; sadece çift motorlu P8, yani orijinal çift motorlu versiyon 75 kWh bataryaya sahiptir. Özetle:
Malum sitedeki sınıflandırmalar yanlış olabilir, dikkate almayın. |
|