Şimdi Ara

Xboxda FPS oynamak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sinir krizi geçirirsin game pad i tv kırabilirsin ama alışınca maus klavye aramassın asla
    Ben,Xbox koluyla GeoW3,RDR vs. oynadıktan sonra PC'de klavye-mouse ikilisiyle oyun oynayamıyorum artık.
  • Bu konuda deneysel bir arkadaşım var. Daha önce konsolda sadece pes oynamış bir arkadaşa ps3 aldırdım. Fİfa'yı online'ı falan görünce dayanamadı(ve "al lan beraber oynarız, çok zevkli" ısrarlarımla) Daha sonra killzone aldık birlikte. Adam hayatında fps'yi bırak, sağ analogu çok az kullanmış. Şu an benden daha iyi oynuyo. Artık seviyeyi sen düşün.

Her türlü alışırsın yani. Yalnız single değilde tanıdığın arkadaşlarınla oynayabileceğin multi fps lere yönel.

Mesela biz killzone'un single bölümünü beraber bitirdik, multide de hep yanyana gittik. İkimiz de medic olduk ki öleni kaldıralım. Bi yandan da muhabbet falan derken arkadaşım alıştı fps oynamaya.

Yani o sancılı alışma döneminde arkadaşıma biraz yardımcı oldum ve hallettik olayı, şimdi keyifle oynuyoruz.

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ
  • ben ps2 x360 geçiğimde bile fps oynarken zorluk çekiyordum ama şimdi gördüğümün şansı olmuyor pek...
    2 gün 4 saat oynarsan hemen alışırsın..
  • Ben konsolda fps oynayınca nedense miğdem bulanıyor, tek oynayabildiğim fps geow. Geow oynanış tarzı tam gampad için tasarlanmış mouse klavye ile şu anki kadar iyi oynayabileceğimi zannetmiyorum. Zaten ezber oyuncu fazla nişan almak için uğraşmıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tanerq

Ben konsolda fps oynayınca nedense miğdem bulanıyor, tek oynayabildiğim fps geow. Geow oynanış tarzı tam gampad için tasarlanmış mouse klavye ile şu anki kadar iyi oynayabileceğimi zannetmiyorum. Zaten ezber oyuncu fazla nişan almak için uğraşmıyorsun.

Geow? Fps?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: tanerq

Ben konsolda fps oynayınca nedense miğdem bulanıyor, tek oynayabildiğim fps geow. Geow oynanış tarzı tam gampad için tasarlanmış mouse klavye ile şu anki kadar iyi oynayabileceğimi zannetmiyorum. Zaten ezber oyuncu fazla nişan almak için uğraşmıyorsun.

Geow? Fps?

Heee pardon, demek onun için miğdem bulanmıyor oynarken

Orijinalden alıntı: moffaka

ben cok oynadim fakat alisamadim.. o bakimdan"alisirsin' diye birsey yok. zaten padler mouse hassasiyetini yakalayamaz. fare oyuncusu istedigi konsol oyuncusunu paralar.

alışırsın diye bişey yok çünkü istemek ve çabalamak lazım kalvye fare hardcore oyuncusuda kolay kolay yenemez bence

Orijinalden alıntı: jemsbir

quote:

ben cok oynadim fakat alisamadim.. o bakimdan"alisirsin' diye birsey yok. zaten padler mouse hassasiyetini yakalayamaz. fare oyuncusu istedigi konsol oyuncusunu paralar.

alışırsın diye bişey yok çünkü istemek ve çabalamak lazım kalvye fare hardcore oyuncusuda kolay kolay yenemez bence

Oyuncu istediği kadar rahat kullansın gamepad'i mouse karşısında pek şansı olmaz.Macrolar dpi ayarı mousela iyi uyum sağlayan bir de mousepad varsa zaten hiç oynamalarına bile gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: jemsbir

quote:

Oyuncu istediği kadar rahat kullansın gamepad'i mouse karşısında pek şansı olmaz.Macrolar dpi ayarı mousela iyi uyum sağlayan bir de mousepad varsa zaten hiç oynamalarına bile gerek yok.

illaki şansı yok fakat yenemez değil zor dedim

• Bende uzun süre konsol almamak için direnmiştim bu yüzden...Tabi başlarda aynen senin gibi çok zorlandım...Özellikle fps lerde o vuruş hissini bir türlü alamamıştım ama yaklaşık 2 sene geçti ve artık pc yi sadece internet için kullanıyorum...Yok böyle bir rahatlık...Sadece bir ay sonra ilk tercihin konsol olur...
  • ben pek fps sevmem o yüzden aylar geçmesine rağmen çok alışamadım halen etrafı tarayıp duruyorumama forumdan bi abiyle haftasonları geow oynuyoruz o rahat rahat gidiyo ben ardından taraya taraya yardırıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.