Şimdi Ara

Xbox360 x-Link Kai Online Oyun İçin Kullanılabilecek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide şöyle bi sorum olucak normalde ben makinanın hd si 250 gb ve bide taşınabilir hd var elimd oyunları hd atmak için ne yapabilirim dvd den değil iso dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: espana

dlc leri content dosyasının herhangi bi yerine atsam oyun açıldığında otomatik görücek dlc dimi

şöyle söylim arcade oyunları zaten content/000000000.../ adlı klasörün altına atıyorsun dlc leride buraya atıyorsun bende dün araştırmıştım bu konuyu akşam eve geldim usb belleğimdeki profilim savelerim silinmiş onunla uğraştığım için deneyemedim ama freestyle üzerinden arcade oyunlara girip onun altından yada dediğin gibi olucak diye okudum akşam bende denicem bakalım buarada senin jtaglı makinada makinanın memory sini unformatted olarak mı görüyor arcadenin kendi memorysi memory card değil...
  • quote:

bide şöyle bi sorum olucak normalde ben makinanın hd si 250 gb ve bide taşınabilir hd var elimd oyunları hd atmak için ne yapabilirim dvd den değil iso dan

taşınabilir hdd yemi atmak istiyorsun oyunları şuanda nerden oynuyorsun oyunları?
  • makinanın kendi hdd sine yüklüyorum cd den sonra bi program sayesinden crack liyo oyunları sonra oyunları cd siz çalıştırıyo acaba aynı işlemler usb hdd oluyomu
  • unformatted olarak görüyo memory
  • Bu olaya bende sıcak bakıyorum. Live'a girebilen FW'li konsolum var ama isteyen olursa Ağustos ayında XLink Kai üzerinden oyunda oynayabiliriz.

Bu arada zamanı geldiğinde birkaç sorumu yanıt verebilirsen senin başını arıtıcam @harmonyoa dostum. ;)

Birde ben şimdiden JTAG'lı konsol için bütün programları indirdim.

Özellikle Dashit dashboard'u kullanıcam harici 1 TB'lık USB HDD'den. Dashit menüsü birebir eski sitil XBOX360 Dashboard'u ile aynı. (Blades Dashboard diye geçiyor)

Şimdiden özel Loader'lar veya özel Dashboard'lar dışında bir sürü emulatorde çektim. CPS3, MAME 360, FBA NEXT, SNES 360 vb.
  • quote:

unformatted olarak görüyo memory

hocam şu sayfayı bi incelesene bütün herşey burda yazıyor takıldığın bir nokta olursa özelden sorabilirsin hepsini resimli anlatıyor bütün işine yarıcak programların linkleride mevcut...
  • link gözükmüyo dostum ister sen pm den atabilirsin link i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Bu olaya bende sıcak bakıyorum. Live'a girebilen FW'li konsolum var ama isteyen olursa Ağustos ayında XLink Kai üzerinden oyunda oynayabiliriz.

Bu arada zamanı geldiğinde birkaç sorumu yanıt verebilirsen senin başını arıtıcam @harmonyoa dostum. ;)

Özellikle Dashit dashboard'u kullanıcam harici 1 TB'lık USB HDD'den. Dashit menüsü birebir eski sitil XBOX360 Dashboard'u ile aynı. (Blades Dashboard diye geçiyor)

Şimdiden özel Loader'lar veya özel Dashboard'lar dışında bir sürü emulatorde çektim. CPS3, MAME 360, FBA NEXT, SNES 360 vb.

tabiki hocam ne demek ben xex menu ile freestyle kullanıyorum freestyle ın şimdi 2.0 versiyonu çıkıcak baya bi özellik eklemişler emulatör kullanmıyorum çünkü yüklesemde oynamıcam bi ton arcade oyun yükledim xbox360 oyunları deseme oda baya oldu artık hangisini oynıyacağımı şaşırdım bide emulatörlere bulaşırsam hiç çıkamam işin içinden ama bazen delide etmiyor değil geçen gün oyun oynadım makniayı kapattım dün geldim saveleri usb bellekteydi profilimde arcadenin memorysini kullanamadığım için jtag dan dolayı neyse makniayı açtım bayada bi save dosyam vardı bi baktım usb bellekte dosyalar silinmiş isimleri değişmiş sanki virüs bulaşmış gibi kafayı yedim o kadar savelerim gitti şimdi gitcem bi tane orjinal hdd sini alcam 20gb lık orda tutucam bütün bilgilerimi ama live in tadını alanlara kesinlikle jtaglı makinayı 2. makina olarak öneririm tabi birde benim gibi böyle uğraşmayı araştırmayı seviyorsanız yoksa armut piş ağzıma düş diye birşey yok...

buarada dashit dashboardu ilk defa duyuyorum tahminimce frestyle in skinlerinden birisi çünkü bugüne kadar hiç denk gelmedim limk felan varsa verebilirmisin bi bakim merak ettim şimdi

• quote:

link gözükmüyo dostum ister sen pm den atabilirsin link i

tabiki gözükmez eklememişimki aceleden

http://www.xbox360iso.com/showthread.php?t=215544

yanlız site üyelik istiyor....
  • saol dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

quote:

Bu olaya bende sıcak bakıyorum. Live'a girebilen FW'li konsolum var ama isteyen olursa Ağustos ayında XLink Kai üzerinden oyunda oynayabiliriz.

tabiki hocam ne demek ben xex menu ile freestyle kullanıyorum freestyle ın şimdi 2.0 versiyonu çıkıcak baya bi özellik eklemişler emulatör kullanmıyorum çünkü yüklesemde oynamıcam bi ton arcade oyun yükledim xbox360 oyunları deseme oda baya oldu artık hangisini oynıyacağımı şaşırdım bide emulatörlere bulaşırsam hiç çıkamam işin içinden ama bazen delide etmiyor değil geçen gün oyun oynadım makniayı kapattım dün geldim saveleri usb bellekteydi profilimde arcadenin memorysini kullanamadığım için jtag dan dolayı neyse makniayı açtım bayada bi save dosyam vardı bi baktım usb bellekte dosyalar silinmiş isimleri değişmiş sanki virüs bulaşmış gibi kafayı yedim o kadar savelerim gitti şimdi gitcem bi tane orjinal hdd sini alcam 20gb lık orda tutucam bütün bilgilerimi ama live in tadını alanlara kesinlikle jtaglı makinayı 2. makina olarak öneririm tabi birde benim gibi böyle uğraşmayı araştırmayı seviyorsanız yoksa armut piş ağzıma düş diye birşey yok...

buarada dashit dashboardu ilk defa duyuyorum tahminimce frestyle in skinlerinden birisi çünkü bugüne kadar hiç denk gelmedim limk felan varsa verebilirmisin bi bakim merak ettim şimdi

Ayrıca PM atıcam sana linki dostum. Sen bi videoyu izle eminim bayılacaksın dediğim Dashboard'a.

• hocam linki çok acil bekliyorum ben bugüne kadar buna nasıl denk gelmedim dehşet bişey bu acaba external hdd desteği varmı?
  • quote:

hocam linki çok acil bekliyorum ben bugüne kadar buna nasıl denk gelmedim dehşet bişey bu acaba external hdd desteği varmı?

Sana attığım linkten indirdiğin dosyada hem USB External HDD için hemde XBOX360'ın kendi HDD'si için uygun dosyalar çıkıyor.

Denemesi sana düşüyor dostum PM'de de dediğim gibi.

Ağustos gibi alıcam ben JTAG'lı konsol o zamana kadar tam tamına 48 GB arcade oyunu indirdim şuana kadar Live Arcade'e çıkan bütün Arcade oyunlar... Ve şu zamana kadar çıkan bütün DLC'leride çektim o da 50 GB.

• quote:

quote:

hocam linki çok acil bekliyorum ben bugüne kadar buna nasıl denk gelmedim dehşet bişey bu acaba external hdd desteği varmı?

Sana attığım linkten indirdiğin dosyada hem USB External HDD için hemde XBOX360'ın kendi HDD'si için uygun dosyalar çıkıyor.

Denemesi sana düşüyor dostum PM'de de dediğim gibi.

Ağustos gibi alıcam ben JTAG'lı konsol o zamana kadar tam tamına 48 GB arcade oyunu indirdim şuana kadar Live Arcade'e çıkan bütün Arcade oyunlar... Ve şu zamana kadar çıkan bütün DLC'leride çektim o da 50 GB.

maşallah valla hangi ara oynıcaksın onları bakim bugün yetişirse denicem denedikten sonra burda nasıl olduğunu söylerim... tekrar teşekkürler

• Valla denerim sırayla o sorun değil. Sevdiklerimden başlayacağım ilk sıra sonuncuya gelene kadar.

1 TB USB SATA 2 3.5'luk sıfır HDD var buna kutu alıcam işte Ağustos ayında JTAG'lı XBOX360'la beraber.

DLC Install olayını gördün dimi videoda ? Live'dan indirirmiş gibi oluyor sonunda. HDD'ye kopyalıyor DLC'yi. Sonra herhalde direk oyunu açtığımızda DLC'ler aktif oluyordur.
  • quote:

Valla denerim sırayla o sorun değil. Sevdiklerimden başlayacağım ilk sıra sonuncuya gelene kadar.

1 TB USB SATA 2 3.5'luk sıfır HDD var buna kutu alıcam işte Ağustos ayında JTAG'lı XBOX360'la beraber.

DLC Install olayını gördün dimi videoda ? Live'dan indirirmiş gibi oluyor sonunda. HDD'ye kopyalıyor DLC'yi. Sonra herhalde direk oyunu açtığımızda DLC'ler aktif oluyordur.

Gordum hocam buaksam denıcem galıba dedıgın gıbı ordan yavas ınıyordu bende rpd lınklerını buldum bıtmek uzere aksam mactan sonra denıcem bakalım sabah sonucu yazarım buraya...
  • Tamam dostum. Sonucu dört gözle bekliyorum hatta 2-3 SS falanda at zahmet olmazsa.

Dehşet bu dediğim Dashboard. Resmen EPIC yahu.

Şimdiden feci gaza geldim diyebilirim.
  • Gelişme varmı nasıl kuruluyormuş dash? Flashlamak gerekiyormu tekrar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Gelişme varmı nasıl kuruluyormuş dash? Flashlamak gerekiyormu tekrar?

Harici HDD'ye gerekli Dashboard dosyalarını atıcaksın hepsi bu. Ama doğru yerlere atman lazım tabiki uygun dosyaları. Sonra orjinal XBOX360 Dashboard'u üzerinden harici HDD'de kurulan uygulamaları (360Dashit vb.) açacaksın.

Benim aklıma takılan soru ise; JTAG'lı XBOX360'da kullanacağımız harici HDD'yi XBOX360'ın tanıyacağı formata nasıl çeviricez ? Özel programlar falan mı var PS2'de olduğu gibi ?

Xplorer360 vb. ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.