Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xbox360 takaslı Playstation 3 Satın Al 29 Ekim 2014 19:20 1 1 Xbox360 takaslı Playstation 3 Öncelikle Merhaba. Direk söze gireyim ben xbox'a daha çok kanım ısındığı için xbox istiyorum cihazım tamir vs falan kasası açılmamıştır Kutu içeriği; 160GB Sony Playstation 3 Altın uçlu HDMİ cable 3 Adet gamepad Gta 5 Nfs shift Pes 2010(arkadaşımda isteğe bağlı alırım) Uncharted 2 Need for speed shift Cihazın içinde 6tl'ye satın aldığım "Grand Theft Auto V Premium theme" Hediye olarak içinde gelecektir. Xbox360 250gb Fw'li veya Jtagli olabilir veya orjinal xbox360'da olabilir. Kinect olmasın onu kendim temin edicem. Öğrenci olduğum için üste sadece 50TL' verebilirim. Forumdan cevap alamazsanız facebook.com/jocker26 linkinden bana ulaşabilirsiniz. Resimler; Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Kasım 2014 Satıldığı Şehir : Eskişehir, Odunpazarı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox360 Slim+Dahili500GB+56 Oyun+2 Controller +2 Play & Charge -JTAG Playstation4 ile takaslık xbox360 Slim Asus geforce gtx560 PS4 İle takaslı RGHJTAG 500GBSlim+ 2 gamepad+Pal