Şimdi Ara

xbox360'ı crt monitöre bağlamak..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xbox360'a takılı vga kablosunun ucu erkek.bendeki philips 19p4 crt monitöründe ucu erkek.bunları birbirine bağlamnın herhangi bi yolu yok mu acaba?zannedersem 2 ucuda dişi bi parat yada kabo gerekiyor ama ben niğdede hiç bi yerde bulmadım.bu şekilde kulalanan var mı acaba crt monitörle?bi yardımcı olun allah aşkına eğer kullanan varsa kablo yada aparatı nereden alabilirim acaba?

• O bahsettiğin aparattan alman gerekli. Dişi-dişi VGA çevirici. Başka yolu yok.
  • bende alıcam zatende nerde bulacağımı bilmiyorum.arkadaşlar nerden alabilirşm yani nerde rastladınız buna.bunun vga çeviricisiyle alakası yok .vga çeviricisinin ucu erkek crt monitöründe ucu erkek.bu ilisini birbirine bağlayacak 2 tarafı dişi bi kablo gerkli olan.ama nerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazfatih -- 7 Ocak 2007; 22:13:05 >
  • Belki Xbox360 Aksesuarlari satan Yerlerde Bulabilirsin İnternetten sparis et Mesela
  • valla hiç bi yerde yok endemin sitesindede yok
  • Elektronikçilere bak öncelikle. Bilgisiyarcılarda yoktur.
  • Vatanda görmüştüm sanırım ben. Bir bak çevrende varsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 e hoparlör bağlamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kadıköyde yazıcıoğlu işhanında aradığın (2 ucu dişi vga çevirici) aparat bulunuyor.İstersen göz atabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

Hocam kadıköyde yazıcıoğlu işhanında aradığın (2 ucu dişi vga çevirici) aparat bulunuyor.İstersen göz atabilirsin...

Arkadaş Niğde'de oturuyormuş, 2 YTL'lik parça için İstanbul'a mı gitsin?
  • Her elektronik parça satan( direnç gibi malzeme satanlardan bahsediyorum) dükkanlarda var. Parçanın ismi "vga gender changer".Netten de bulunbilir ama elektronikçilerde var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Her elektronik parça satan( direnç gibi malzeme satanlardan bahsediyorum) dükkanlarda var. Parçanın ismi "vga gender changer".Netten de bulunbilir ama elektronikçilerde var.

+
  • quote:

Orjinalden alıntı: seko2001

quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Her elektronik parça satan( direnç gibi malzeme satanlardan bahsediyorum) dükkanlarda var. Parçanın ismi "vga gender changer".Netten de bulunbilir ama elektronikçilerde var.

+

E ben ne dedim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

Hocam kadıköyde yazıcıoğlu işhanında aradığın (2 ucu dişi vga çevirici) aparat bulunuyor.İstersen göz atabilirsin...

Usta ben nerede satıldığını söledim artık gidip gitmemesi arkadaşa kalmış bişey (bu arada 2ytl dediğin şey sakın 20ytl olmasın)...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

Usta ben nerede satıldığını söledim artık gidip gitmemesi arkadaşa kalmış bişey (bu arada 2ytl dediğin şey sakın 20ytl olmasın)...

Hayır 2-3 YTL...

Bu arada Bakü'de MUM alışveriş merkezinin en alt katındaki elektronikçilerde de satılıyor, isteyen gelip alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 10 Ocak 2007; 23:13:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.