Arkadaslar makına Gold bılgısayardan alınmadır.Fatura mevcuttur 2 yıl garantı kapsamındadır..3 k ....vs hıc nır onemı yok..Garantı kapsamında oldugu ıcın arıza durumunda sıfırı verılıyor.....Deneme amacıyla tarafımca bır kez acılmıstır.. 6/3/2010 faturalıdır..Uretım tarıhı 10/11/2009 JASPER anacardlıdır... Fw cıhaz arcade almak nıyetım.... FIYAT ......600 TL.....Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI CLAW INTEL CORE ULTRA İ7 1.TB - KUTULU - GARANTILI - 3 AYLIK Quest 2 128GB .....5 Metre Link Kablo...8500tl... [SATILDI] Çipli Nintendo Swich Lite 256 Gb Samsung Evo hafıza kartı [SATILDI] Nintendo Swich Lite ,çipli 64gb hafıza kartlı..
nasıl sımdı bunu satıp daha dusuk modelınımı alıcaksın nıye acaba anlamadım... suan elındekı zaten en ıyısı
bu fwsiz yani garantili diyor ben fwli arcade almaya karar verdim ojrinal oyuna para veremem diyor anladnmı?
evet arkadaslar aynen durum anlasıldıgı gıbı..hazır elımızde turkıye garantılı makına havadan yere FW bozulacak.......satılmassa yapacagım zaten.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI CLAW INTEL CORE ULTRA İ7 1.TB - KUTULU - GARANTILI - 3 AYLIK Quest 2 128GB .....5 Metre Link Kablo...8500tl... [SATILDI] Çipli Nintendo Swich Lite 256 Gb Samsung Evo hafıza kartı [SATILDI] Nintendo Swich Lite ,çipli 64gb hafıza kartlı..