Şimdi Ara

Xbox Update Yarıda Kaldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar discten update yarıda kaldı hata kodu alıyorum hata kodu bu: 3151-351F-B800-0F00-C000-0034

Sanırım usb ile birşey yapılıyormuş fakat eski bir konuydu bulduğum. Yine de denedim ama hiç görmedi bile usb yi. Bir yardım ederseniz sevinirim. Bu arada bundan önce 2 konu açtım ama neden hep geri dönüşüme gidiyor anlamıyorum. Araştırdım fakat istediğimi bulamadım. Umarım bu konuda silinmez

• bu son çıkandan bir öncekini kullanıyordum 14719 denedim ve dediğin 13146 yı da denedim fakat birşey değişmedi. usb yi takıyorum applying update veya onun gibi birşey söylüyor ardından yine aynı hatayı veriyor. Xbox support ta denilen usb olaylarını yaptım fakat başarılı olmadı, bir de cd ye yazıp deniyeceğim. Ardından dediklerinizi denemeye başlıyorum. Teşekkürler :)

Alıntı yapıp haber vermek gerekirse:

quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

13146 güncellemesiyle çözülüyor diye biliyorum; ama güncellemeye çalıştığın sürüm daha yüksek bir sürüm ise usb'yi es geçecektir.
    Buradaki güncellemeleri en güncelden eskiye doğru dene bakalım:
    http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/dashboard-updates/

:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekalfwons -- 26 Mart 2012; 19:27:39 >

• Cd yi de usb yi de görmedi üzgünüm ama artık yapacak birşey kalmadı. Yazın bir ara götürürüm artık işle uğraşan birilerine

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.