Şimdi Ara

xbox update yaparken hata alıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . xbox live'a bağlandığım an update uyarısı geliyor ve yapmak zorunda kalıyorum . update yaparken son aşamaya gelindiğinde hata veriyor . hata mesajı şu ;

' can't process the update . If the problem persist , go towww.xbox.com/support . bir de status code vermiş . bu kod ile xbox'ın sitesinde baktığımda xbox'ınız tamir edilmeli yazıyor . anlam veremedim her şey düzgün çalışıyor ama . bu update sorunu bugün ortaya çıktı .

edit : forumu biraz araştırdım . benimki fwliydi . sanırım banladındım , o yüzden olmuyor . 3 aylık gold üyelik almıştım yeni . neyse sağlık olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanmeay -- 26 Mayıs 2011; 21:31:20 >

• geçmiş olsun...
  • dostum dvd rom markan nedir samsung veya hitachi ise yeni güncellemede hata alma olasılığın yüksek.
  • ah ah keşke bende hata mesajı alsaydım da yapmaz olaydım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: süsse

dostum dvd rom markan nedir samsung veya hitachi ise yeni güncellemede hata alma olasılığın yüksek.

dediğin gibi samsung dvd-rom var . allahtan hata almışım ama yoksa banlanırdım . kopya oyunları denedim hemen çalıştırıyor . sadece yeni 3 aylık live üyeliği güme gitti ama olsun napalım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanmeay -- 27 Mayıs 2011; 14:45:02 >
  • aynısı bendede oldu, int. bağlantımda problem vardı tekrar denedim oldu, ama olmaz olsaydı keşke update den sonra hiçbir oyun oynatmıyor cihaz fw li olduğu için...
    neyse uzun lafın kısası, cihazı aldığım yere götürdüm herkezde böyle bi sorun varmış istersen tekrar fw yapar veririz ama int giremezsin dediler, yakın bi zamanda yeni bi fw çıkacakmış bu sorunu çözmek için, bekileyip görecez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanmeay

quote:

Orijinalden alıntı: süsse

dostum dvd rom markan nedir samsung veya hitachi ise yeni güncellemede hata alma olasılığın yüksek.

dediğin gibi samsung dvd-rom var . allahtan hata almışım ama yoksa banlanırdım . kopya oyunları denedim hemen çalıştırıyor . sadece yeni 3 aylık live üyeliği güme gitti ama olsun napalım .

Senin makinan slim mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de fw li makine sahibiydim..Son update i yaptiktan sonra kwli oyunlari dvdrom un okuyamadigini gordum..Sanirim bu son update ile xbox un dvd-rom u microsoft tarafindan yeniden flashlandi.Elimde orijinal oyunlar da var...Orijinal oyunla x-box live a girip oyun oynayabilirmiyim?Herhangi bi bannlanma durumu varmidir..Cunku harddiskte hala fwli ouynlarin save leri var..Bu yuzden bir banlanma olur mu?
  • Update ile birlikte dvd rom un firmware versiyonu değişiyor 0272 oluyor genellikle bu yüzden backup oyun için yüklenen fw değişmiş oluyor.Orjinal oyunlara live'da oyun oynaman bi sakınca teşkil etmez önemli olan microsoft un seni flaglemiş olması eğer flaglemişse ban döneminde banlar zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.