Şimdi Ara

Xbox Teknik Sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler böylebir anabaşlık varmı yahu kafaya takılan şeyleri soracagımız ? herşeye konu acınca kirlilik oluyor.Varsa ben göremedim linklerseniz sevinirim.

Kafama takılan sunlar

1- oyun indiriken demoları, girip online fifa oynayamıyormuyuz ? yada offline olarak oyun.
    2-Controllerimda xbox 1.kullanıcı yı gösteren ısık arada 4 5 tur atiyor yanip sonup sonra gene 1 yanıyor bu nedendir?
    3-bu controllerda ki arkasında sarjlı pili nerden temin edebilirz orjinal olup olmamasının (pilin) bir sakıncası varmıdır?
    4-Oyun icinde controldeki 1.2. kullanıcı nasıl degiştirilir yani 1 kolla oynuyorum sonra diger kolla devam etmek istiyorum diyelim benim kolu kapatıyorum diger kolu acıyorum ama onu 2.kol olarak goruyor digeri kapalı oldugu halde

Beyler böylebir anabaşlık varmı yahu kafaya takılan şeyleri soracagımız ?

Var.

quote:

herşeye konu acınca kirlilik oluyor.

Açmamayı dene o zaman.

quote:

Varsa ben göremedim linklerseniz sevinirim.

Xbox bölümünün üst konularına göz atsaydın keşke, kolayca ulaşırdın o konulara.

quote:

1- oyun indiriken demoları, girip online fifa oynayamıyormuyuz ? yada offline olarak oyun.

Oynayabilirsin. Online oynuyorsan indirmeyi duraklatacaktır, Offline oyunuyorsan arka planda indirmeye devam eder.

quote:

2-Controllerimda xbox 1.kullanıcı yı gösteren ısık arada 4 5 tur atiyor yanip sonup sonra gene 1 yanıyor bu nedendir?

O ışığın tur atıyor olması pilin bitmeye yaklaştığının göstergesi. Onu görünce pilin azaldığını anla, ama yine de uzun sayılabilecek bir süre daha kullanmaya devam edebilirsin, hemen bitmez.

quote:

3-bu controllerda ki arkasında sarjlı pili nerden temin edebilirz orjinal olup olmamasının (pilin) bir sakıncası varmıdır?

Bakkaldan alabilirsin. Orjinal pil diye bir şey bilmiyorum ben, hepsi orjinal. Kalitesiz pilleri kastediyorsan, yine çalıştırır, pil seçmez. Ama eğer dandik pil kullanıyorsan pilin hacimsizliğinden kaynaklanan temassızlıklar olabiliyor, arada sırada gamepad kendi kendine kapanırsa anla ki sorun pilin dandikliği. Mümkünse 5-6 tane kaliteli kaliteli şarjlı pil edin, ben Energizer kullanıyorum, memnunum. Tavsiye ederim.

quote:

4-Oyun icinde controldeki 1.2. kullanıcı nasıl degiştirilir yani 1 kolla oynuyorum sonra diger kolla devam etmek istiyorum diyelim benim kolu kapatıyorum diger kolu acıyorum ama onu 2.kol olarak goruyor digeri kapalı oldugu halde

Burası biraz karışık. Eğer diğer kola geçmek istiyorsan mevcut açık koldan GT'ni Sign Out edip, kolu kapatıp, diğer kolu açıp yeniden Sign In olman gerekli. Ama bunu yaparsan çoğu oyunda seni Main Menu'ye atar, çoğu zaman kaydetme şansın bile olmaz. O yüzden mümkünse Dashboard'a dönüp orada değiştir gamepad'i. Benim bildiğim NBA 2K oyunları hariç her oyun Sign Out olunca ana menüye atıyor aman dikkat.

Sorularını böyle konu açarak sormamalısın. Senin de dediğin gibi kirlilik oluyor, altta linkini vereceğim iki konudan birine sorunu sorarsan ben ya da diğer arkadaşlar elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

link1, link2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 2014 (PS3 ANA KONU)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.