Şimdi Ara

Xbox Slim ? PS 3 ? Kararsızım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Xbox 360 Slim var ama satıp PS 3 alayım diyorum çok aşırı derecede kararsız kaldım sizce PS3 ile değiştirmem bana ilerde yararımı olur zararımı

• Xboxdan sıkıldıysan Ps3 al, Ps3'den sıkılırsan Psp al, Psp'den sıkılırsan Wii al, Wii'den sıkılırsan Ds al, Ds'den sıkılırsan Pc al, hepsinden sıkılırsan Ps2 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 5 Eylül 2010; 20:08:32 >
  • Neden Xbox Slim varken PS3 ile degistirmek istiyorsun ki? Yani arkadasin dedigi gibi SIKILDIN mi? Bende de PS3 var ve ben de Xbox Slim istiyorum mesela .. Live özelligi ve Gamepad`in kullanisligi yüzünden Xbox almak istiyorum ama bulamadim ucuza maalesef .. Ayrica sende ki yeni ise degistirmek isteyen olacaktir tabii ama 2. el`e pek güvenme.. Bence hiic gerek yok,su an elinde bir hazine var senin kiymetini bil
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Neden Xbox Slim varken PS3 ile degistirmek istiyorsun ki? Yani arkadasin dedigi gibi SIKILDIN mi? Bende de PS3 var ve ben de Xbox Slim istiyorum mesela .. Live özelligi ve Gamepad`in kullanisligi yüzünden Xbox almak istiyorum ama bulamadim ucuza maalesef .. Ayrica sende ki yeni ise degistirmek isteyen olacaktir tabii ama 2. el`e pek güvenme.. Bence hiic gerek yok,su an elinde bir hazine var senin kiymetini bil

İnan daha açıp oynamadım bile yani PS'ye çıkan oyunlar Xbox'a çıkıyor mu kesin ? Aklımdaki soru bu ben özellikle Fight Night Round 4 oynamak için değiştirmek istiyorum

• O oyunu EA firmasi yapiyor,altta verecegim resimde göreceksin.. Haa PS3 özel oyunlari icin almak istiyorsan orasi ayri ama ben yine de tavsiye etmem.. Bence 2. el cok ucuza 1-2 aylik bir PS3 al,özel oyunlari oyna sonra sat.. Fight Night Round 4 bence eger arkadas cevren varsa Live sisteminde tadindan yenmez

Xbox Slim ? PS 3 ? Kararsızım..
  • Ps3'ü korsan kullanacaksan alıp bir tadına bak derim.Heavy rain,Uncharted 2,Little Big Planet,God of War III...MGS 4(yakında çıkacaktır) hepsinin sürümü çıktı.Bir güzel onları bitiririm sonra Xbox'a devam ederim.

Sırf Heavy rain için PS alasım var ama ı-ıh cık alamam bu yıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Ps3'ü korsan kullanacaksan alıp bir tadına bak derim.Heavy rain,Uncharted 2,Little Big Planet,God of War III...MGS 4(yakında çıkacaktır) hepsinin sürümü çıktı.Bir güzel onları bitiririm sonra Xbox'a devam ederim.

ps3 ü nasıl korsan kullancak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Xbox 360 Slim + 2 Kol
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

Ps3'ü korsan kullanacaksan alıp bir tadına bak derim.Heavy rain,Uncharted 2,Little Big Planet,God of War III...MGS 4(yakında çıkacaktır) hepsinin sürümü çıktı.Bir güzel onları bitiririm sonra Xbox'a devam ederim.

Sony her ne kadar dava açıcak olsa da kıranlara. Gene de yaygınlaşı o usb cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Arkadaşlar elimde Xbox 360 Slim var ama satıp PS 3 alayım diyorum çok aşırı derecede kararsız kaldım sizce PS3 ile değiştirmem bana ilerde yararımı olur zararımı

Kesinlikle Xbox S ile devam et ben PS3 Slim konsolumu 1.5 aydır açmadım bile.
  • x360 s cok daha ıyı bır konsol ole dewam et hem takasda elındekı urunun fıyatıda duser
  • Tam bir yıl önce açtığım konu:http://resim.donanimhaber.com/m_34824439/mpage_1/key_/tm.htm 4 sayfa olmuş bütün sorularımın cevabını almıştım
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar ama sürekli Xbox için orjinal oyun alırsam maaşı oraya yatırırım yoksa Bir çözüm bulmayı Xbox ile devam edeyim diyorum ama yanına temiz bir PS3 alacağım gibi.
  • Xbox satarsan yazık edersin diyim. Ama yanına ps3 alırsan eyw :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan23

Xbox satarsan yazık edersin diyim. Ama yanına ps3 alırsan eyw :)

Evet vazgeçtim satmakdan yarın bi kurup tadına bakayım
  • PS3 varken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

PS3 varken...

Yapma hocam
  • Gene bir fanboy vakası seziyorum :)
  • quote:

quote:

bazı arkadaşlarda ayakta uyuyor yavv

• quote:

Orijinalden alıntı: Devil to the Metal

quote:

quote:

bazı arkadaşlarda ayakta uyuyor yavv

Bugün cafede adam bi kabloyla işi bitirdi valla

• Flash disk felan takılıyolar diyolar ama ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.