Şimdi Ara

Xbox Series X Türkiye Fiyatı Yabancı Basına Haber Oldu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
8.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizi yönetenler bizi vatandaş olarak görmüyor ki. Köle olarak görüyor. Kendilerini de köle sahibi olarak nitelendiriyorlar zaten. Ancak başımıza ne geldiyse kendi seçimlerimiz dolayısıyla geldiğinide unutmamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancılar bizi kıskaniyeahhh

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonofmana

    Enteresan bir memleket. Oyun oynayamiyor diye agliyan nesil . Bak altını çiziyorum.. oyun oynamak ..oynamak.... Üretmek ,yazılım ,iş , aş değil ! Oyun oynayamiyoruz.

    Asıl komik olan insanların boş vakitlerinde eğlenmek için "basit ve ucuz" denebilecek oyun oynama alışkanlığına dahi erişememesine laf edilmesidir.


    Sanki herkes "Sadece oyun oynayalım yan gelip yatalım" diyormuş gibi boş boş konuşuyorsunuz.

  • Kimse cikip demiyor ki


    Haci biz amerika dan cok mu kazaniyoruz? Ne oluyor?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scofield

    Konsol'un fiyatı çok pahalı iken insanlar elbette isyan edecek ben mecbur değilim 1 sene sonra almaya, hadi bekledik diyelim fiyat 10k'dan 8-9k'ya düşer bu da bir avantaj sağlamaz. Yine pahalı yine pahalı. O bekleriz sorun yok diyen arkadaşlarda, çoktan ön siparişe geçmişlerdir ne de olsa avantaları var. (Sizler anladınız)

    Siyaset konuşulacak bir konu olmadığı için uzunca yazmak istemiyorum ama bende doluyum arkadaşlar.
    Ülke ne hale geldi, yazık.

    "Siyaset konuşulacak bir konu olmadığı için" demişsiniz ancak ülkemizde hemen hemen her şey siyasete çoktan bulaştı bile. Günlük hayatımız sabah kalkıp akşam yatıncaya kadar siyasetle geçiyor.


    Siyaset insanların 7/24 konuştuğu bir yer haline geldi Türkiye.


    Neredeyse her şeye siyaset karışmasaydı da insanlar siyaset konuşmasaydı keşke ama çoktan o aşamayı geçtik.





  • Yurtdisinda nasil calisabiliriz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Onurmsq

    Yurtdisinda nasil calisabiliriz.


    dil ve torpil ve para
  • Gezi hayali kurmaya devam edin! Elinizdekilerden de olacaksınız!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kıskanmasınalar bizi ezanlarımızı susturamayacaklar bayrağımızı indiremeyecekler!!! O beşinci sarayı da yapıcaz tamam mı kudurun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sonic.Storm

    "Bir ağaç için" sokağa çıkmadınız, paradan para kazanan kan emici, emek hırsızı elitler düşen faizleri istedikleri seviyelere çıkartmak için sizi sokağa döktü. Şimdi istedikleri seviyede olduğu için umurlarında değilsiniz, sizi sokağa dökmeye ihtiyaçları yok. <b>Dolar Gezi terörüne kadar hangi ivmeyle geldi, sonrasında hangi ivmeyle artışa geçip bugünlere geldi açıp bakın, sorgulayın biraz.</b> Elitlerin, para babalarının yakasına yapışacağınıza kamu malını yakıp yıktınız, ülkeyi milyonlarca zarara uğrattınız, ona buna maşa oldunuz halen yok halk bir ağaç için çıkmış da bilmem ne. <b>BOYNERLER'i, KOÇLAR'ı daha fazla zengin ettiniz, onların saltanatlarını korudunuz hepsi bu... İşçi, emekçi edebiyatı yaparsınız, sonra da çıkar Türkiye'nin Wall Street elitlerinin gönüllü koruyuculuğunu yaparsınız. </b>


    Gezi madem terördü kardeşim sana bir soru sorucam neden o zamanın istanbul emniyet müdürü, İstanbul valisi ve o operasyona katılmış polislerin neredeyse hepsi şu an Fetö' den hapiste? Hani o zamanının başbakanının polisimiz destan yazdı dediği polisler şu an niye hapiste? Hani madem gezi dış destekliydi, dış güçlerin oyunuydu madem neden oradaki insanların üzerine gaz yağdırdılar fetöcülerle beraber? Hadi onu geçtim gezi döneminden neden 1 tane tutuklu kalmadı içeride hepsi beraat etti suç unsuru bulunamadığı için? Yahu cidden bu kadar da mı kafanız basmıyor doların, euronun günah keçisini gezi ilan etmek nasıl bir ekonomi bilmezliktir nasıl bir cahilliktir. Niye diyemiyorsunuz ki başkanlık sistemi geldi dolar euro fırladı çünkü dünyada bir tek üçüncü dünya ülkelerinde olan bir yetki devrini yani tek adama bütün yetkilerin verildiği onu denetleyen hiçbir kurumun olmadığı bir ülkeye hangi yabancı yatırımcı güvenip parasını yatırır? Niye demiyorsunuz 20 yıldır bütün parayı betona gömdük hiçbir şey üretmedik. Yeter bak valla artık midem bulanıyor bu tarz gezidir şudur budur diye palavra sıkanlardan.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

    "Bir ağaç için" sokağa çıkmadınız, paradan para kazanan kan emici, emek hırsızı elitler düşen faizleri istedikleri seviyelere çıkartmak için sizi sokağa döktü. Şimdi istedikleri seviyede olduğu için umurlarında değilsiniz, sizi sokağa dökmeye ihtiyaçları yok. Dolar Gezi terörüne kadar hangi ivmeyle geldi, sonrasında hangi ivmeyle artışa geçip bugünlere geldi açıp bakın, sorgulayın biraz. Elitlerin, para babalarının yakasına yapışacağınıza kamu malını yakıp yıktınız, ülkeyi milyonlarca zarara uğrattınız, ona buna maşa oldunuz halen yok halk bir ağaç için çıkmış da bilmem ne. BOYNERLER'i, KOÇLAR'ı daha fazla zengin ettiniz, onların saltanatlarını korudunuz hepsi bu... İşçi, emekçi edebiyatı yaparsınız, sonra da çıkar Türkiye'nin Wall Street elitlerinin gönüllü koruyuculuğunu yaparsınız.

    Ahaberi acil azaltmanız lazım, beyin ölümü gerçekleşmek üzere.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: therkut

    Ahaberi acil azaltmanız lazım, beyin ölümü gerçekleşmek üzere.


    Aynen aynen çürük portakal ve herbokolog ismaile bakmamız lazım değil mi :P

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sean john

    Bu mesaj silindi.

    Tamam link varmış çokta upvote almamış reddite garip .

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.