Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xbox Series X 9. Nesil Kontrolcü Satın Al 8 Eylül 2023 10:57 1 1 Xbox Series X 9. Nesil Kontrolcü Ürün 2021 yılında satın alınmıştır, garantisi sona ermiştir. Kutu, kutu içeriği ve faturası mevcuttur. Ayriyeten Varta Mini Şarj Cihazı ve 4 adet 2100mah şarjlı pil ile satılacaktır, sıfırı takriben 400 lira civarındadır. Xbox kontrolcülerinin baş belası lb-rb derdi vardır. Tüm tuşlar aktif olarak çalışmaktadır ancak özellikle rb biraz zor basar 200 liraya değiştirilebilir fiyatı ona göre yazdım. Vaktim yok, konsolumu sattım ve bilgisayarımı da elden çıkartacağım dolayısıyla uğraşmak istemiyorum. Kontrolcünün tüm tuşlarının çalıştığına dair almaya niyeti olan arkadaşa video çeker gönderirim. Vaziyet bundan ibarettir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Yalova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Windows 11 Pro-Windows 10 Pro Asus TUF RTX 4070 Ti Super i7 13700kf RTX 4070 Ti Super 32 DDR5 RAM Sistem [SATILDI] PS5 Diablo 4 Hesap