Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (330. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.847
Cevap
379
Favori
1.612.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #30
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İşte bu . Bravo.
  • Bunların hiçbirisine inanmıyorum.Adamlar bu konsolu yapmışsa ve yeni nesil oyunları destekliyecekse demekki ona göre optimize edilicektir.Öyle saçma şeymi olur al 2 sene sonra çöp. Nerde görülmüş.Çamur atmaktan başka bişey bilmiyor bizim milletimiz zaten.
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Ben Series S'i yan odaya ikinci konsol olarak almayi dusunuyorum. XBox'a ozel oyunlari denemek icin bence guzel bir F/P cihazi olmus. Ama anca birine yurtdisindan getirtebilir yada kendim gidersem alirim. Turkiye fiyati ile zaten alinmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca bu yayıncılar in derdi bugün yeni nesil oyun cikmamisken pek kimse geçmesin de hızlandırsinlar bu süreci bu ayrı bibakis acısi. Bunu diyen insanlara konsol bedava gidiyor arkadaşlar sizin gibi alın teriyle almıyorlar. Diyelim ki gerek yok evet elinde mevcut 4 ve one olan bekleyebilir belki ama şuan para ediyorken neden satıp geçmesin? İlk kez konsol alacak olan için se diyelim bekledi iki sene ,iki sene sonra fiyat bu olacakmi bakalım . Alma imkanı olan series s i 1080p için alsın 2k için denemedim ama 2k da x i daha performanslı kullanırsiniz butceniz varsa.siz kullanıcıları dinleyin bırakın bu videocu incelemecileri. Herkeste imkan var sanıyorlar. Olsa bile bunu neye göre kullanmak lazım bir sürü kriter var. Kısacası s alan 1080p de nesil boyu üzülmez. Vardır 2k monitör 4k TV, bütçede varsa alın x geçin. Yapmış adamlar. Herkesin gerçeği kimliği kriteri oyun a oyunlara bakışı oynayisi ayırdığı zaman farklı. Bunlar sadece gamer kafasında. Salt bu gözle bakıyorlar.




  • erisinn E kullanıcısına yanıt
    Yazdığım iki yorumu da okurmusun rica etsem arkadaşım. Tabiki çöp olmaz one s kullanılıo hala keza 4 te öyle. Bunlar herkesi kendileri gibi sanıyor.
  • Exhume10 E kullanıcısına yanıt
    Okudum zaten. Ben size karşı birşey demedim.Bende series s kullanıyorum 4k TVm var aşırı memnunum yani. Yeterli benim için. İyiki de bu konsolu almışım diyorum.Maddi durumum buna yetti PS4 den geçtim. Gerçekten ne ısınma ne fan sesi gelmesi çok başarılı bi konsol.
  • Exhume10 E kullanıcısına yanıt
    dostum bu yazdiklarini bana söylüyorsun galiba ama ben sadece soru sordum kimsenin kafasını karistirmak gibi amacim yok biraz sakin ol bence :)
    cihazin bana yeteceğini zaten yazdim
    kaldi ki bende bu cihaza sahibim niye gidip başka konu uzerinden konusayim ki
    fikir alışverişi yapiyoruz burada para verip aldigimiz cihazi neden kotuleyelim
  • erisinn E kullanıcısına yanıt
    Yorumunuzu beğendiğim için demiştim. Bakın iste 4k da kullanan adamda yorum yapıyor. İk hafta öncesine kadar burasi en sakin ve hedefe yönelik paylaşımların yapıldığı yerdi. Şimdi bu karşılaştırmacilar videocular gelince, doğru bilgiye ulaşmak isteyen insanda hazır cvp ariyor ve bunlara denk geliyor. Oysa okusalar en baştan durum farklı. Ama milletin aklını bulandırıyorlar.
  • Genel yazdım kardeşim. Kimseye söz söyleme değil niyetim . Yoksa banane ben hissedarı değilim bişey değilim. Kalpler kırılmasın .
  • Exhume10 E kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle malesef.
  • Öncelikle "oyun" çatısı altında sadece rekabetçi online oyunlar yok. O yüzden hileciler ciddi bir sorun olmakla beraber PC oyunculuğunun temel sorunuymuş gibi anlatmak doğru değil.

    SeriesX almanın mantığı "4k-60FPS performans" tır, konsolun mottosu bu; "Dünyanın en güçlü Konsolu".. Hilesiz oyun için mükemmel tercih diye reklam yapmadılar mesela. Temelde konsolun tercih sebebi performans olduğu için ben de bu açıdan yaklaştım. Ayrıca fiyatı da önemli bir etken. Sizin alım gücünüz konsolun fiyatını umursamayacak seviyede ise zaten takılmayın, söylediklerim sizin için değil. Ama hesap kitap yapan, fiyat/performansa önem veren kullanıcılar için üzerine düşünülmesi gereken önemli mevzular var.

  • msty85 kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam. Yalnız ben önce SeriesS aldım, çünkü PS5 almak için yeterli sebep yok. Yurtdışından bir arkadaşa getirtebilirsem sorun değil ama bu fiyatlar ile hayatta almam. 2021'de dijital gelecek, ayrıca yurtdışı stokları rahatlayacak. O zamana kadar Series S ile devam.

  • Ac Valhalla series s de oynuyorum grafik modunda gayet başarılı, TV 32 inç 1080p 2.5-3 metre var aramda çözünürlüğü anlayamadım ama grafik olarak çok gerçekçi sanki 30 FPS üstü gibi geldi bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 15 Aralık 2020; 14:33:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırma yapılarak şunu şu fiyata al bunu bu fiyata al demek bu konu için yasaklandı. Sadece konsol ile ilgili tecrübe ve fikir aktarımı yapılıyor konuda bilginize
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yerdavader

    Ac Valhalla series s de oynuyorum grafik modunda gayet başarılı, TV 32 inç 1080p 2.5-3 metre var aramda çözünürlüğü anlayamadım ama grafik olarak çok gerçekçi sanki 30 FPS üstü gibi geldi bana

    Performans modunda 60fps hocam oyun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yerdavader

    Ac Valhalla series s de oynuyorum grafik modunda gayet başarılı, TV 32 inç 1080p 2.5-3 metre var aramda çözünürlüğü anlayamadım ama grafik olarak çok gerçekçi sanki 30 FPS üstü gibi geldi bana

    Ayarlardan Performans modu seçili ise 60fps oyun

  • costaud C kullanıcısına yanıt
    Kim yasakladı hocam, bilmediğim için soruyorum.
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Yöneticiler yasakladı, 6 ay bölüm uzaklaştırması var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arbede mi çıktı daha önce, ben kaçırmışım.
  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.