Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xbox Series S 512 GB çift kol (PS5 takaslı) Satın Al 29 Mayıs 2025 12:08 1 1 Xbox Series S 512 GB çift kol (PS5 takaslı) Evet arkadaşlar, Xbox Series S 512 GB çift kol (PS5 takaslı), başlıkta göründüğü gibi. Çünkü ben Sony oyunları oynamak istiyorum. Üstüne abartılmayacak kadar takas teklifine açığım, yine çift kol olmak şartıyla. İsteyene içindeki oyun hesabımı da veririm; FC 25'ten GTA 5, RDR2 hepsi var içinde. O da benden hediye olur.Fiyatım: 11.000 TL ( az da olsa pazarlık vardır)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 11000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox Series S 512 GB çift kol (PS5 takaslı) RYZEN 5 3600 KOMPLE SİSTEM PS PLUS 2025 9. AYINA KADAR DAHİL + PS4 VE 5 OYUNLARI RYZEN 5 3600 SİSTEM YAYIN VE OYUN