|
Xbox Series S 3 ay gamepass 3999 TL

-
-
konsollara ekstra 250 - 500₺ tanımlayan kuponlar vardı galiba herkese yüklenmişti süresi devam ediyorsa güzel kombo olur.
-
şunu 5500'den alan oldu mu acaba, yazık valla. microsoft tr bu fiyat aralığında rakibi olmayınca iyi kitlemişti. olması gereken fiyatlara gelmiş
-
300$'lik konsol için 4000₺ hala pahalı gibi.
dolar: 7,4₺
%20 gümrük
%20 ÖTV
%18 KDV
-
$300 perakende fiyatı değil mi?
-
ha gayret 3 bin olsun alacam gözümü kararttım muhtemelen aldıktan sonra pişma olurum adam gibi oyun oynamam ama evin bir köşesinde durmasına ihtiyacım var
-
TR şartlarında iyi fiyat olduğunu düşünüyorum. Paylaşım için teşekkürler.
Ekleme: Arkadaşımın almasına aracı oldum, umarım mahcup olmam. Tekrar teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 21 Ocak 2021; 22:33:8 > -
Aynı satıcı da oyunsuz olanı 4499 onla ne farkı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WhyNot?300$'lik konsol için 4000₺ hala pahalı gibi.
dolar: 7,4₺
%20 gümrük
%20 ÖTV
%18 KDV
300€ Dan hesaplamamız gerek. Avrupa fiyatından.
Suan alınır mi arkadaşlar -
Almak isteyen kaçırmasın. F/p cihazı ülke şartlarında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartı fiyatları da düşse keşke
Arkadaşlar şunu sorayım bu PlayStation a yüklenen oyunların çoğu yükleyip oynanır mı. Pes2021 fifa bilhassa cod of war serisini oynamak istiyorum xbox da mevcut mu.
FIFA 21 var -
Onda fazla da +1 kol olabilir. -
Az daha bekleyin tutuşdular indirimler ardı ardına gelmeye başladı. Ps5 fiyatlarıda stoklara iyice gelsin görelim bence 3500 kdr düşecekler
Bu üründe kol da gönderiliyor mu?
yani kutu içeriği
xbox series s,
kol,
3 ay gamepass ultimate
değil mi?
-
Almayın olm almayınn. Series x in piyasadı 4-5k zaten bu 2-3 arası. Ederinden fazla vere vere fırsatçılara ortam hazırlıyosunuz. Almayın pandemi iş güç garanti değil paranızı harcamayın -
quote:
Orijinalden alıntı: i_brahi_m
Arkadaşlar şunu sorayım bu PlayStation a yüklenen oyunların çoğu yükleyip oynanır mı. Pes2021 fifa bilhassa cod of war serisini oynamak istiyorum xbox da mevcut mu.Elbette var hocam. Dediklerinizin hiç biri exclusive oyun değil. Gamepass alırsanız Pes2021 de içinde ayrıca.
En Beğenilen Yanıtlar

ha gayret 3 bin olsun alacam gözümü kararttım muhtemelen aldıktan sonra pişma olurum adam gibi oyun oynamam ama evin bir köşesinde durmasına ihtiyacım var |
şunu 5500'den alan oldu mu acaba, yazık valla. microsoft tr bu fiyat aralığında rakibi olmayınca iyi kitlemişti. olması gereken fiyatlara gelmiş |
Maksimum ederi 3K olan cihazdır kendileri. Daha fazlası verilmez. Zaten muhtemelen fiyatları daha da düşecektir. Spencer, 200 dolara kadar düşeceğini söylemişti bu cihazın. |
Benzer içerikler
- yudum egemden hile
- maaşını getir kampanyası
- kim gb ister puan hilesi
- tod süper dolu paket
- ticket geçen marketler ankara
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X