Şimdi Ara

Xbox Oyunlarını Windows 10 ile Pc Üzerinde oynama(xbox olmadan!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Xbox one oyunlarını pc üzerinde oynamak istiyorum ancak emülatör yada microsoftun stream saçmalarından bahsetmeyin lütfen.Benim elimde
    Xbox yok ve olmasınıda istemiyorum ama xboxa özgü oyunlarıda oynamak istiyorum.Bunun içinde Microsoft bana streamin kullanarak Xbox oyunlarını pcde oynayabileceğimi söylüyor ama
    bu çok saçma çünkü streaming bir nevi kablosuz monitöre bağlanmak gibi bir şey.Ben Xbox olduktan sonra hdmi ile tv bağlayıp zaten oynarım o oyunları.Benim asıl yapmak istediğim Xbox
    oyunlarını doğrudan pcde açmak.Halihazırda Xbox one ve pc windos 10 ile yani aynı işletim sistemi ve dx12 yani aynı oyun apisi ile çalışıyorsa ikisininde herhangibir port işlemine yada
    emulatöre dahi ihtiyaç duymaksızın aynı oyunları açması gerekir diye tahmin ediyorum.

Ancak bunun hakkında internette hiçbir yazı görmedim.Acaba ben yanılıyor muyum, yani "ikiside windows 10" olmasına rağmen aynı işletim sistemi değil mi?

• Değil. Boşa bekleme öyle şeyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 2'de kopya oyun
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.