Şimdi Ara

Xbox One X VS Xbox Series S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi Microsoft 7 Kasım 2017 tarihinde Xbox One X isimli muhteşem bir konsol duyuru. Bu konsol zamanının çok ötesinde ve güçlü. beredetse 7teraflopsluk bir GPU'ya sahip ve native 4k 60 FPS veya 30 FOS (çoğunlukla) oyun oynatabiliyor. Bir de 10 Kasım 2020'de Series S isimli nispeten daha güçsüz bir f/p model duyuruldu. Benim merak ettiğim şeyse şu, saf donanım gücüne baktığımızda şaşırtıcı şekilde One X daha güçlü olmasına rağmen ülkemizde bu konsol neredeyse hiç satılmadı. Series S ise tuttu. Halbuki şu an One X satın almak isteseniz Series S'e kıyasla daha az para ödeyece

ksiniz. Bunun sebebi nedir?

• DvelandInc kullanıcısına yanıt
    bunu sebebi series s in ssdsi olması ve güncel olması.series s kullanıcısıyım yanlı olduğumu düşünebilirsiniz ama ikisini de kullandım açık ara series s daha iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GTA6 veya BF6 gibi oyunlar sadece series S ve X'e çıkıyor diye biliyorum bu arada.

Mesela one X alırsanız ayrıca bu oyunlardan da mahrum kalırsınız malesef.

Guncel oyunlar genelde Series S ve X'e çıkmaya başlıyor.

• Çünkü olay sadece TFLOPS değil.One x dediğin konsol Cpu olarak eski mimari Series S Zen 2 mimariye sahip.

Gpu olarakta One x amd Polaris kullanıyorken Series s RDNA 2 buda dx12 ve ray tracing desteği anlamına geliyor. Ram olarak biri ddr5 diğeri ddr6.One x kağıt üstünde güçlü ama donanım olarak günümüz teknolojisinin gerisinde o yüzden series s yeni nesil oyunları destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 22 Ağustos 2025; 22:54:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xbox series s
    3 ay önce açıldı
    [SATILDI] Xbox series s
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.