Şimdi Ara

Xbox One X'lerin İlk Siparişleri Tükenmek Üzere (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • burda da 500tl'ye satılsa burda da biter
  • şüpheleri aslında başka bir xbox haberi değil, sony haberine karşı aynı şekilde editör tarafından geliştirilen eleştirel yaklaşım boşa çıkarabilir.

    sony türkiye'nin duyduğu ilgiyi microsoft türkiye duysaydı acaba editör bu ilk sipariş haberindeki son paragrafı yine kaleme alabilecek miydi? bu internet kullanan herkeste olması gereken medya okuryazarlığı bilincinin getirdiği son derece doğal bir sorgulayıcı yaklaşım.

    diyorum ki, ne gereği var haber kurgularında satır aralarını okumaya çalışmanın. nesnelliği koruması editörün işini kolaylaştırırdı. içinde bulunup destek aldığı iş ortamıyla forumdaşlar arasında ne şiş yansın ne kebap kaygısından kurtarırdı. mesela senin dediğin gibi olurlarsa, sükse yaratabilecek bir sony haberinde de düşünce belirtmek zorunda kalacaklar toplumsal sorumluluk gereği ve kaçınılmaz bir şekilde ya kullanıcılar gözünde ya da destek gördüğü iş ortamında mahçup duruma düşecek. mesela gökhan bu eleştirel yaklaşımını gt sport araç sayısı haberinde niye göstermedi de tam tersine tepki yönetimi gütmeye çalıştı!?

    artık daha dikkatli davranacaklarını umuyorum. hangi tarzı seçerlerse seçsinler bundan sonra inşallah hep birlikte haklarını verebileceğimiz bir prensip sahibi olurlar. yoksa azınlıkları tek tek kaybederler, klasik, türkiye'nin main stream tek taraflı medyacılığından biri haline gelirler. oysa bu adamlardan çok şey öğrendim ve bu duruma düşmelerini istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 25 Eylül 2017; 21:23:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.