Şimdi Ara

Xbox One X | 4K HDR - 6TF (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.519
Cevap
18
Favori
117.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    0212 375 52 32 ara durumu anlat arıza kaydı oluşturacaklar sana hemen konsolu kutusuna koy ve Microsoft TR ye kargola değiştirirler. Elektronik üründür sorunlu bir versiyon her üründe denk gelebilir bu da senin şansızlığın olmuş:) 9 yıldır xbox kullanırım şimdiye kadar kullandığım en iyi konsol açık ara One X

    Kardeşim sende hiç oyunu açarken geç yükleme hatası verip oyunu açmadığı oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır olmadı dostum ama o hatayı Xbox One da hatırlıyorum birkaç kere yaşamıştım, işletim sisteminden kaynaklı yazılımsal bir gecikme kendi kendine düzeldi birkaç dk sonra.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    Hayır olmadı dostum ama o hatayı Xbox One da hatırlıyorum birkaç kere yaşamıştım, işletim sisteminden kaynaklı yazılımsal bir gecikme kendi kendine düzeldi birkaç dk sonra.

    Banada yazılımsal gibi geldi zaten 1 defa oldu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemi bir sorun değil keyfine bak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project scorpio ya tesekkur. Verdigi numarayi aradim. Cok ilgili davrandilar. Hemen servis kaydi olusturup cihazi yollayacagim adres mailini attilar. 7-10gun arasinda yenisi gelir diyede eklediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leonmalachi

    Project scorpio ya tesekkur. Verdigi numarayi aradim. Cok ilgili davrandilar. Hemen servis kaydi olusturup cihazi yollayacagim adres mailini attilar. 7-10gun arasinda yenisi gelir diyede eklediler.

    Nornal xbox one x mi gönderecekler yoksa scorpio mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5DFA3868 -- 23 Kasım 2017; 14:48:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leonmalachi

    Project scorpio ya tesekkur. Verdigi numarayi aradim. Cok ilgili davrandilar. Hemen servis kaydi olusturup cihazi yollayacagim adres mailini attilar. 7-10gun arasinda yenisi gelir diyede eklediler.

    Microsoft TR’nin servisi aşırı iyidir sırf bundan dolayı bile Xbox dan şaşılmaz. PS Pro konusunda haftalardır sorun yaşayan bir üye var adamın konsolu 2 yıllık Sony TR garantili ama hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar müşterini memnuniyeti yerlerde. Öyle çok konsol satmakla, ex oyun çıkarmakla olmuyor bu işler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar eski oyunlara bile bi ton güzel özellikler eklemiş.

  • Scorpio gonderilecegi soylendi. Ama tum aparatlar bende kaldi. Sadece konsolu kutusu olmadan paketleyip gondermem istendi. Yeni sifir konsol gonderilken sadece kutusuz konsolmu teslim alacagim bende?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leonmalachi

    Scorpio gonderilecegi soylendi. Ama tum aparatlar bende kaldi. Sadece konsolu kutusu olmadan paketleyip gondermem istendi. Yeni sifir konsol gonderilken sadece kutusuz konsolmu teslim alacagim bende?

    Kardeşim gelişmeleri buraya yazar mısın ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim konsol da da sorun var sanırım.oynadığım oyunlarda objeler geç yükleniyor,menü kasıyor,konsolun sesi artıp azalıyor.denediğim oyunlar;ghost recon wildlands,quantum break,mafia 3 ve star wars bf 2.

    içime sinmedi,ben de garantiye gönderiyim,bi baksınlar bakalım.

    yalnız merak ettiğim şey,garantiden değişim yaptıklarında scorpio mu gönderiyorlar yoksa standart mı?

    edit:acaba soğuktan mı oluyor ki?benim konsolun durduğu yer biraz soğuk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabopp -- 24 Kasım 2017; 9:58:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelismeleri paylasirim merak etmeyin. Soguktan dolayi sikinti olacagini zannetmem aksine stabil calisma icin guzel bir ortam. Bendeki sikintilarin başlangic asamalarini paylasayim. Sorunu olan arkadaslara belki faydasi olur. Gidişat su sekilde oldu.
    1- oyun sirasinda kaplamalarda gec yukleme ve bozulma. (Gpu sikintisi gibi duruyor)
    2- oyun sirasinda donmalar ve tepkisiz kalan konsol.
    3- oyun sirasinda donan konsol ve xbox ana menusune atilma durumu. Yada donmadan sonra konsolun kendi kendini resetlemesi.
    4- xbox ana menusu calismasi normalken oyuna girmeye calistiginizda oyun yukleme menusune kadar gelinip konsolun kendini resetlemesi veya ana menuye atmasi.
    Kademe kademe bu sekilde gelisti ariza durumu. Xbox servisi ile gorusmemde bu sikintiyla karsilasan ilk kisi oldugum soylendi. Yurt disindaki durumlari anlatincada biraz sasirdilar. Sagolsunlar durumu hemen cozeceklerini soyleyip kayit aldilar. Scorpio temin edilecegi ve onun yollanacaginin bilgisinide verdiler.
    Buarada konsolumu kurtarmak icin herseyi (tum resetlemeler ve formatlar ve harici hdd den oyun calistirmak dahil) denedim ama ise yaramiyor. Ps4pro, xbox one x, nintendo switch ve pc sahibiyim. Az bucuk donanimlarindan da anlarim. Bendeki sikinti yazilimsaldan yada basit hdd arizasindan öte gpu ve cpu kaynakli duruyor. Xbox360 zamanindada yasadigimiz gpu sikintisi gibi. Ama ileriki partilerde hepsi cozulmus olur. Simdi saglam yeni konsolumu beklemekten baska carem yok. Herkese saygilar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonmalachi -- 24 Kasım 2017; 10:59:40 >




  • leonmalachi L kullanıcısına yanıt
    Bu sıkıntıyla karşılaşan ilk kişi mi olduğunu söylediler? Ben bu ayın 14ünde kayıt açtırdım ve konsolumu gönderdim, bugün ayın 24ü ve hala ses seda yok. Sorduğumda bu sürenin normal olduğunu söylüyorlar.

    Ben konsolu daha ilk açtığımda ana ekranda kilitlendi, hard reset yaptım açıldı. Ondan sonra bir müddet sorunsuz çalıştı. Daha sonra sorunlar çıkmaya başladı misal Forza 7 demosunda oyuna başlarken yükleme barı sona gelip takıldı, reset işleminden sonra açıldı bu sefer de pist grafikleri yüklenmedi bomboş pistte gidiyordu arabalar. Dashboarda dönünce de aşırı yavaş oluyor hiç bir şey açılmıyordu. Oyunla ilgili sandım. Bir kaç gün sonra da konsol hiç açılmadı, 10 kereye yakın fişini söktüm taktım. Arada açılıyor sonra yeşil ekranda takılıyordu, bazen de hiç açılmıyor sadece konsol üzerindeki ışık yanıyordu. Fabrika ayarlarına döndürdüm yine ara sıra dashboard donup kalıyordu ben de servisi aradım, Scorpio ile değişeceğini söylediler bu yüzden gönderdim, 10 gündür beklemedeyim.

    Bu arada içinden çıkan gamepad a sorunluydu A tuşu içine basık kalıyordu, onu da gönderdim ondan da haber yok.

    Umarım beklediğimize değer de sağlam düzgün bir konsol gönderirler.




  • xus X kullanıcısına yanıt
    Umarim biran once cozerler. 2700tl lik makinanin akibeti bu olmamali cunku.
  • şu konsolu denemek lazım, ps4 setimi satıp alacağım bir tane
  • Black Friday kapsamında konsol satışı olarak One X ile ilgili bir indirim olmadı sanırım... :(
  • doziz kullanıcısına yanıt
    Olmadı olamaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün bir teknoloji markette cod ww2 oynama fırsatı buldum, pro ile arasında gözle görülür fark var,
  • Pro'yu güç olarak eziyor ama 2019'da ps5 gelirse, güç muhabbeti yalan olur. 2 sene de uzun bir süre değil 2700 lira bağlamak için.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.