Şimdi Ara

XBOX ONE servis ihtiyacı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

XBOX One cihazım oyun disklerini okumamaya başladı. Xbox support sitesinden kurye alıcılı olacak şekilde onarım siparişi açtım ancak 17 gün geçmesine rağmen ne arayan var ne soran.
    300 lira para ödedim onarım ücreti olarak (daha onarım talebini oluştururken alıyorlar bu parayı)

Xbox support chat e bağlanıp durumunu soruyorum (amerikadan birileri bağlanıyor sürekli) ancak tek söyledikleri biz kontrol edip size dönücez. Sonra da ne dönen var ne arayan.

Ulaşabileceğim bir telefon numarası bilen var mıdır? Veya bu ücreti nasıl iade ettirebilirim ve cihazı başka nerede servise verebilirim?

Servi Onarım Adresi
    Jabil Elektronik/HP Onarim
    Serifali Mah. Burhan Sk. No:5
    Yukari Dudullu-Ümraniye
    34775 Istanbul

Daha önce adaptör değişimi için müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açtırmıştım. Verdiğim adrese bizzat gidip adaptörü yerinden teslim aldım. Yetkili tamir servis yeri verdiğim adrestedir.

http://forum.donanimhaber.com/m_101911259/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 16 Haziran 2016; 14:59:27 >

Orijinalden alıntı: zaykarter

merhaba konu hakkında bir gelişme var mı ? ben de cihazımı buraya gödermek istiyorum fakat xbox Türkiye olmadığı için tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.

yerin adı iQor olarak değişti ama sanırım adres aynı... adres aynı değilse bile artık servis iQor... xbox müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatırsanız en güzel yönlendirmeyi yapacaklardır...

bu arada webden servis formu açmak iyi bir şey ama oradaki kurye hizmeti türkiyede tam otomatik değil, servis formundan sonra telefonla xbox'ı ararsanız onlar size UPS'den kurye çağırmak için yapmanız gerekenleri anlatırlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    bana gayet açık geldi yazılan

Jabil Elektronik/HP Onarim/iQor != Xbox/Microsoft Türkiye

!= : Eşit değil
    Daha Fazla Göster
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    xboxta sırf Türkçe dil desteği olduğu için resmi olarak ülkemizde bulunmuş olmuyorlar. ben gidipte xboxımı microsoftun ya da xboxın resmi bir mağazasından satın almıyorum ya da arızalanınca kendi servisi yerine ülkemizde anlaşması olan bir servise gönderiyoruz. özetle bu.
    üretim bitmesi ile stok bitmesi ayrı durumlar... türkiyede genellikle ürünleri tamir bile etmekten kaçınıp sıfır cihaz ile yeniliyorlar... deneyip görmeden ne olacağını söylemek zor yani :)
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.