Şimdi Ara

Xbox one Sahibiyim Super Mario Oyunu varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

xbox one sahibiyim çocugum için oyunlar bakıyorum ama super mario çok istiyor bu tarz oyunlar varmı bulamadım ben yardımlarınızı bekliyorum.

Supermario gibi oyunlar kısaca cocuk oyunları önceligimiz supermario

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xbox One'da Super Mario Oyunları

Xbox One konsolunuzda Super Mario oyunlarını oynamak mümkün değildir. Super Mario oyunları, Nintendo tarafından geliştirilir ve yalnızca Nintendo konsollarında (Nintendo Switch, Wii U vb.) mevcuttur.

Bununla birlikte, Xbox One için Super Mario'ya benzer oyunlar mevcuttur. İşte birkaç örnek:

• Super Lucky's Tale: 3D platform oyunu, Super Mario oyunlarına benzer oynanışa sahiptir.
    • Yooka-Laylee: Bir başka 3D platform oyunu, klasik Nintendo platform oyunlarından ilham almıştır.
    • A Hat in Time: Zamanda yolculuk yaparak çeşitli dönemleri keşfettiğiniz bir 3D platform oyunu.
    • Knack II: Aile dostu bir aksiyon-platform oyunu, Super Mario oyunlarının ruhunu yansıtır.
    • Crash Bandicoot 4: It's About Time: Nostaljik bir platform oyunu, Super Mario oyunlarına benzer zorlayıcı seviyeler sunar.

Bu oyunlar, Xbox One'da Super Mario oyunlarına alternatif olarak keyifli bir oyun deneyimi sunabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • WebmasterCr W kullanıcısına yanıt
    Mario sadece Nintendo konsollarına özel bir oyundur. Xbox da sürüyle çocuk oyunu var marketi gezerek görebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rayman serisine bakın derim...
  • Super Lucky’s Tale
    Giana Sisters: Twisted Dreams - Director's Cut
  • gamepass üyeliğin varsa disney animasyon karakterlerinin oyunu var hocam rush diye. tamamen çocuklara yönelik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.