Pc ile kıyaslayanların olması çok saçma.PC oyuncusu dediğin herşeyin en sonunu ister en iyisini ister işin sapığı olur.Ayriyetten 10 saat oyun oynuyorsa 1-2 saati sorunlarla uğraşmakla geçer.Konsolla pcyi xboxla bilmem neyi kıyaslamadan önce kim kullanıyo kitlessi kim bu cihazın diye bakmak gerekiyor.Konsol oyuncusu dediğin işten yorgun gelip iki COD BF atayım diyen, kankasına gel eline vereyim fifada diyen adamdır.Sizin gibi tüm gün niye 60 fps sabit değil lann diye uğraşmıyor ki.Önemli olan aldığın hizmetin kalitesidir.Grafik dediğini olay yemin ederim önemli değil ya.Ne zaman önemli olur biliyor musunuz? Şu engine demolarını görüyoruz ya bildiğin gerçek hayat gibi, onu pcde çalıştırırsan (oynanacak bir oyun halinde) o zaman derim ki konsollar çok geride kaldı.Ama ha xbox one'da gta 5 oynamışım ha cyberpunk'i pcde.Yine animasyon grafikleri ne değişiyor allasen? Ağzını açıp çok iyi diyor musun yoo, aa iyiymiş diyorsun oyununa bakıyorsun.Önemli olan her sektörde kullanıcının aldığı experience'dir(türkçesi aklıma gelmedi kusura bakmayın) PS4'deydim, sıkıcı bir platformdu.Tamam exclusiveleri vs çok iyiydi ama kol ergonomik değil(bence),game pass gibi bir özellik yok(mesela aylarca ps4ü oynamamışım geri açıyorum oyun yok oynanacak xbox her türlü oyalıyor sizi),online hizmetlerinin xboxta daha iyi olduğunu biliyordum ben de genelde mp oynadığım için geçiş yaptım hem de fat xbox one'a.Tek farkı ne biliyor musunuz? RDR2den 200-300 piksel azalmış bu yani. Bir ürün alırken özellikmiş oymuş buymuş almayın arkadaşlar çok gereksiz hype'lanan ürünler var, kullanmayacaksanız o özelliğini almanıza gerek yok.İhtiyacınızı alın. |
Bildirim