Şimdi Ara

XBOX One,PS 4 ve PC!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize merhaba.Durumumu özetlemek gerekirse geçtiğimiz yılın temmuz ayında PES'ten FIFA'ya geçtim.Şunu da belirteyim,oyunu PC'de oynuyorum.16 bayağı hoşuma gitti ve bundan sonra PES oynamam diyerek 17'yi ön siparişle satın aldım.İlk iki ay 17'yi de sorunsuz oynadım.Daha sonra bir kasım güncellemesi çıktı ki bende büyük problemler baş gösterdi.Tuş gecikmesi olsun,arenada kalıp oyuna girmeme olsun,oyun esnasında online senkronizasyon bozuldu diyip atmalar olsun,olsun da olsun.Oyun mu bozuldu,PC mi bozuldu bilemiyorum ama seneye kesinlikle PC'ye almamayı düşünüyorum oyunu.
    Her neyse gelelim asıl konuya:Forumda bir konuyu okumadan önce PS4 almayı düşünüyordum ama bu konu fikrimi tamamen değiştirdi diyebilirim.Bir de geçen hafta FIFA'yı bir de PS cafede deneyeyim dedim.Oyuncuların hareketleri o kadar hantal geldi ki anlatamam,PES oynayanlar bilir iş makinesi sürüyordum sanki.PC'yi arattırdı diyebilirim ama bu olay dev ekranda oluyor tabi.Acaba dev ekran olduğu için mi o kadar gecikmeli diye düşünüyorum şu anda.
    PS4'te ve XBOX'ta oynayan arkadaşlar bir bilgilendirebilir mi acaba beni.Sizde oyun nasıl,hareketler ağır mı,dönüşlerde bir ağırlık var mı?PC'den bu ağırlık için isyan ederken konsol aldığımda o da aynı çıkarsa...Devamını getirmiyorum,siz tamamlayın artık. :)



  • futbol oyunları bence konsolda oynanır hocam. PC'de oynarken monitöre alıştığın için garipsemiş olabilirsin yada bulunduğun ps cafedeki televizyonda bir sorun olmuş olabilir vb. eğer monitöründe hdmi girişi varsa konsolu monitöre takar oynarsın, ben öyle yapıyorum şahsen.
  • picsunited P kullanıcısına yanıt
    Konsol aldığımda monitörle oynamayı düşünüyorum zaten dostum,bir de televizyonun gecikmesini çekemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.