Şimdi Ara

Xbox one garanti memnuniyeti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar daha once xbox one ana konusunda sorunum oldugunu paylasmistim belirli kisilerle lakin olumlu bir sonuc alamamistim sorun suyduki xbox one in bildiginiz uzere adaptor harici benim adaptorumden tiz sekilde bir ses geliyordu sanki icerisinde bir fan varda yuksek devirlerde donuyormus gibiydi olay suki benim microsoft un turkiyede xbox adi altinda bir servis destegi verdigini bilmiyordum aralla gorustugumde ise faturam olmadigi icin (urunu ikinci el ful kutulu aldim lakin faturasi kayip oldugu icin yoktu) urunun garanti hizmetlerinden faydalanamayacigi soyledi. Ben ne yapicam diye kara kara dusunurken forumda xbox destek adli bir konuya denk geldim numara vs yaziyordu mutlu oldum birden direk numarayi cevirip irtibat kurdum sagolsunlar benimle asiri derecede ilgilendiler Allah hepsinden razi olsun bu kadar ilgi beklemiyordum cunku sizinde bildiginiz uzere xbox turkiyede fazla destek goren bir yapi degil urunumun seri numarasi ve urunde kayitli olan mailimde urunun garantisi oldugunu tespit ettiler 1 aylik garantisi varmis aldigim adam dogru soylemis oda bu yaziyi okursa onada durust oldugundan oturu tesekkurlerimi sunarim adaptoru yolumun ustu oldugu icin kendim goturdum cekmekoy diye geciyor depolari var onlarda sagolsun guzel agirladilar kahve vs. Urunu teslim ettim ve hemen 20 dk icinde yeni adaptorumu aldim ve ciktim kendileri cok ilgililer tekrardan tesekkur ederim sonra 1 hafta sonra cok takintili bi insanim elektronik konusunda joystikde bisey fark ettim lt tusunda bastigim zaman ses geliyordu ve xbox simgesi olan tus soyulmustu onu fazla kafama takmiyordum cunku kaplama sonucta basa basa erimis olabilir hemen ardin destek hatlarini tekrar aradim megersem xbox destek 1 sene garanti veriyormus kollara arali aramam gerektigini ve durumu iza etmemi soylediler aralla gorustum onlarada burdan tesekkurlerimi sunuyorum kendileri yine ayni sekilde ilgilendiler microsoftda hesap acip konsolum kismina girip urunun garantisi olan bir ss in baskisini alip urunle birlikte aras kargoya vermemi istediler kendileri geri kalan islemleri halletceklerini soylediler ve 10 gun icerisinde beni aradilar yani tam bu gun urunun musteri memnuniyeti adina yenisi ile degisim oldugunu soylediler kendilerine burdan tekrardan tesekkur ederim yazimi okudugunuz icin tesekkurlerimi sunuyorum bu konuyu acma sebebim benim gibi onceden bilgi sahibi olmayanlar faydalanmasidir en azindan bir kisiye bile yardimim dokunsa benim icin yeterlidir herkese iyi forumlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.